Processen
en
management

Krijg weer controle over het management van je processen en je content!

Hulp bij het management van je processen

Goed projectmanagement zorgt ervoor dat je met een team mooie resultaten kunt behalen. Soms is een opdracht bijzonder vaag en weten de teamleden daarbij niet wat zij moeten doen. Of wellicht weten zij dit wel, maar communiceren ze dit niet naar elkaar waardoor alles alsnog kriskras door elkaar gaat. Een projectmanager kan hier het verschil maken. Met name een goede voorbereiding, structuur en duidelijke verantwoordingen zorgen voor de beste resultaten.

Een uitstekend procesmanagement doet wonderen

Wil jij weer grip op het managen van je processen, binnen je bedrijf of onderneming?
Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op. Samen werken we aan jouw doel(en).

 Het RACI-model kan jouw onderneming inzicht geven in de verschillende rollen binnen team. Dit is een afkorting voor vier rollen: responsible, accountable, consulted en informed.

Geef één persoon de eindverantwoording en laat de overige teamleden de rol invullen zoals je in gedachten hebt. Zaken zullen direct veranderen! Per taak kun je zien of er bijvoorbeeld niet te veel (eind)verantwoordelijken of raadplegers zijn, waardoor je project vertraging oploopt. Combineer dit met een goede backplanning en projectmanagementtool en je zult gericht stappen kunnen zetten.


 

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Werkwijze tijdens processen en management:

We gaan samen inventariseren

Jij ontvangt een voorstel

Wij creëren inzicht in processen

Je krijgt weer grip op het management en de processen binnen je bedrijf of organisatie

Structuur aanbrengen in jouw proces

Structuur in je contentmanagement en procesmanagement is van essentieel belang. Zonder structuur weet niemand waar hij of zij aan toe is. OMCBase helpt je structuur aan te brengen, daar waar het nodig is. Overzichtelijk krijgen wat er gedaan moet worden, wanneer, en wat de deadline hiervan is. Zo weet iedereen wat gedaan moet worden en wie deze taak op zal pakken. Het op tijd realiseren van kwaliteit goede content heeft namelijk invloed op je website. Of beter gezegd: op je bezoekers. Wanneer je inconsistent artikelen plaatst en meer zelden en standaard schrijft over een écht interessant onderwerp, zullen bezoekers snel afhaken. Deze drempel om je site te verlaten is tegenwoordig lager en lager geworden. Genoeg concurrenten, korte aandacht, snelle oordelen. Een combinatie van factoren waarop je positief wil inspelen: wees interessanter dan je concurrenten, houd direct de aandacht vast door iets opvallends of interessants, en laat het eerste oordeel direct positief zijn.

 

Projectmanagementtool

Voor het inzichtelijk krijgen van processen tijdens het projectmanagement kan er voor gekozen worden om gebruik te maken van een projectmanagementtool. Hierin worden alle zaken opgenomen die er voor zorgen dat jij en je collega’s duidelijk voor ogen hebben wat er gedaan moet worden, wie dat moet doen en wanneer dat klaar moet zijn. Binnen deze projectmanagementtools kun je ook je content beheren. Alles onder één dak en voor jou en je collega’s beschikbaar: dat is het ideale streven. OMCBase biedt je hierbij de helpende hand: de invulling ervan is nog steeds voor jouw onderneming. Zo houd je zelf ook de regie over al je contentmanagement en procesmanagement.

 

Krijg weer grip op je projecten en je content

Niets zo vervelend als de grip kwijt zijn op je projecten en daarmee de controle verliezen over de (komende) content van je website. OMCBase brengt deze grip weer terug, zodat je zelf kunt bepalen wat er wordt geplaatst op elk moment. Zonder dat je elke keer opnieuw overal moet zoeken naar de juiste bronnen of personen hiervoor. Breng je procesmanagement en contentmanagement weer op orde met hulp van OMCBase.