06-16369804 info@omcbase.nl

SEO-analyse

Maak eerst alles inzichtelijk, stel prioriteiten en bouw aan jouw succes!

SEO-analyse

Jij wilt een SEO-analyse om inzichten te verkrijgen over de mogelijkheden die jij met SEO hebt? Heeft jouw website genoeg autoriteit en op welke zoekwoorden wordt ik nu gevonden zijn vragen die veel bedrijven helder willen hebben. Uiteraard kunnen we een benchmark creëren en kijken hoe jouw business het doet ten opzichte van de concurrent. Vaak zijn er nog vele mogelijkheden om jouw SEO te optimaliseren en uiteindelijk resulteert dit in meer leads, dus omzet. Er zijn verschillende tools waarmee een uitgebreide SEO-analyse uitgevoerd kan worden. Samen hebben we beschikking over deze tools.

Hoe maak je een SEO-analyse?

Allereerst inventariseren we hoe jouw SEO er nu voor staat. Zo is het belangrijk om te kijken of de website technisch geoptimaliseerd is en we zullen bijvoorbeeld naar de autoriteit van jouw website kijken. Dit zijn de twee basisfactoren voor goede SEO-resultaten. Daarna zullen we kijken op welke zoekwoorden we voor jouw business gevonden willen worden. Uiteraard kijken we hier naar de verschillenden touchpoints die we binnen de customer journey willen raken. Vervolgens zullen we content creëren en pagina’s optimaliseren of inrichten om de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren.

1. Samen inventariseren

2. Een voorstel ontvangen

3. Starten met analyseren

Het succes van onze klanten voelt als een succes voor onszelf. Het OMCBase team zet zich altijd 100% in om van uw campagne een succes te maken. Realistische doelstellingen, zuivere communicatie en goed projectmanagement zijn hier de sleutel tot succes. Wil je  meer informatie of samen inventariseren hoe we van jouw campagne een succes kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Yaël Sigger

Owner | Strateeg

Klantbeoordelingen

We vragen onze klanten regelmatig om ons te beoordelen. Dit doen we zodat we kunnen zorgen dat ons werk altijd van goede kwaliteit blijft. Onderstaand lees je hoe onze huidige klanten de samenwerking met OMCBase ervaren.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18

Mail, app of bel mij terug

* Kies zelf hoe je met ons in contact wil komen