Over OMCBase

OMCBase is opgericht om bedrijven en organisaties te helpen bouwen aan hun online fundament. In de snel veranderende wereld van nu, is bijblijven op online kanalen een must. Om hier aan te beginnen, is een basis nodig voor je website of campagnes. Wij helpen jou om deze te realiseren, en fungeren daarnaast als jouw vraagbaak voor deze onderwerpen.

Resultaat als motivatie

Jouw resultaten zijn een motivatie. Voor zowel jou, als voor ons. Het mooie aan Online Marketing is dat resultaten van gestelde doelen snel duidelijk zichtbaar en continu meetbaar zijn. Klanten van OMCBase zochten een duurzame samenwerking waarin expertise en sparring centraal staan. Dit betekent niet dat er direct gestart wordt vanuit megabudgetten en grote campagnes. Wij pakken het anders aan. We bekijken je doelstellingen en je budgettaire ruimte. Op basis daarvan maken we een plan. Speciaal toegepast op jouw onderneming. We bouwen samen aan een prachtig resultaat. Steen voor steen. Het OMCBase-team zet zich altijd 100% in om van uw campagne(s) een daverend succes te maken. Realistische doelstellingen, zuivere communicatie en goed projectmanagement zijn bij ons de sleutel(s) tot succes!

Bouwen aan een fundament

OMCBase staat voor een eerlijk en efficiënt partnerschap. Het behalen van de doelen van jouw onderneming staat voorop. Wij geloven dat succesvol online ondernemen draait om het hebben van een scherpe visie op je bedrijf. Je mag erop rekenen dat we weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en beïnvloeden. Samen zijn we in staat meer websitebezoekers, hogere conversies en meer leads te behalen. Met een sterker merk tot gevolg!

Maak kennis met ons team!

Het enthousiaste, jonge en professionele team van OMCBase staat voor jou klaar! Wij helpen je om jouw online fundament te bouwen. Zo behaal jij het perfecte resultaat. Of dat nou een website hebben, meer zichtbaarheid krijgen, meer websitebezoekers genereren of een hoger aantal leads realiseren is. Van begin tot eind helpen wij jou en leggen we alles aan je uit. Zo weet jij wat we doen en weten wij wat jij wilt. Spreken we je straks?

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Een dynamisch team

Ons team bestaat uit een aantal specialisten die elk vanuit hun eigen expertise veel waarde toevoegen aan jouw project. Hierbij stellen we ons graag aan je voor! Loop je vast, of zijn voor jou de eerste stappen te groot op gebied van Online Marketing? Wil je met één van de teamleden sparren? Aarzel niet en neem snel contact op!

De specialisten

Yaël Sigger

Owner | Strateeg

Yaël denkt samen met jou een online marketingstrategie uit. Hij inventariseert en ontwikkelt jouw online fundament voor de toekomst.

Marthijn van der Velde

Online Marketeer | Content Creator

Marthijn zorgt voor activerende inhoud op je website. Hij houdt rekening met je doelgroep en ontwikkelt wat voor hen belangrijk is.

Emma Veldhuis

Copywriter | Socials expert

Emma creëert content die jouw gebruikers raakt. Haar levendige teksten of vertalingen zetten jouw doelgroep aan tot denken.

Martijn Assinck

Online Marketeer | Projectmanager

Martijn is een ervaren projectmanager en een zeer goede SEO-specialist. Hij beheert en optimaliseert met veel zorg jouw campagnes!

Max de Mooij

Designer | UX-specialist

Max is een passievolle UX-designer met sensationele skills. Hij zal zich helemaal inleven in jouw gebruiker voor het beste resultaat.

Ricardo Huigen

Accountmanager | Projectmanager

Ricardo ontzorgt je volledig op zowel planmatig als technisch gebied om te zorgen dat jij met je core business bezig kan.

Anna Everts

Copywriter | Vertaalster

Anna is een veelzijdige online marketeer. Ze zorgt voor content die past bij jouw doelgroep.

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Onze werkwijze

Samen inventariseren

Een voorstel ontvangen

Campagne starten

Behaal jouw (online) doelen