06-16369804 info@omcbase.nl

Wondere Woon Wereld

Meer traffic!

Kun je ons helpen onze online business te optimaliseren? Vanuit die behoefte is de samenwerking tussen OMCBase en Wondere Woonwereld opgestart. Op dit moment optimaliseren we blogs, landignspagina’s en beheren we gezamenlijk de gehele SEO- & SEA-strategie.

Passie voor wonen

Gek van wonen, dat zijn ze bij de wonderewoonwereld.nl. Dit inspiratieplatform wordt gevormd door interieurbloggers, trendwatchers en creatievelingen waarbij het maar om één ding draait: passie voor wonen. De Wondere Woonwereld wil een platform zijn die jonge ontwerpers ondersteund en waar liefhebbers van wonen de mooiste designs kunnen kopen. Zeer binnenkort vind je hier meer informatie over de woonshop, want daar wordt op dit moment hard aan gewerkt!

Beter online vindbaar en klaar voor groei

OMCBase stortte zich in de wondere wereld van de interieurjunkies. De keywordanalyses vormden de basis voor SEO-optimalisaties. Samen met Link building leverde dit snel betere organische vindbaarheid op voor het platform. Naast het verbeteren van de vindbaarheid leverde OMCBase advies voor de Webshop. Hoe pak je dit aan en vanuit welke navigatiestructuur en met welke Google Ads kan je het beste beginnen?

 

We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )

Ondernemers, De Wondere Woonwereld

Een greep uit de diensten waarop de Wondere Woon Wereld beroep doet

(Online) strategie

(Online) strategie

Samen met Iris en Martien hebben we een online marketing strategie uitgedacht en prioriteiten gesteld. We zijn gestart met een goede basis voor SEO. Aansluitend hebben we Google Ads ingericht. De sleutel is hier een gestructureerde samenwerking!

(Online) strategie

Search Engine Optimisation

Eén van de belangrijkste facetten binnen de SEO-strategie van de Wondere Woon Wereld is toch wel linkbuilding. Systematisch worden er backlinks naar nieuwe pagina’s geplaatst. Uiteraard wordt ook het root-domein hier niet vergeten!

(Online) strategie

Processen en management

De Wondere Woon Wereld is een groot platform. Samen met Iris en Martien is er een proces uitgedacht en een projectmanagementtool ingericht Hierdoor kunnen alle stakeholders efficiënt en digitaal met elkaar samenwerken.

(Online) strategie

Ontwikkeling

Martien heeft een groot deel van zijn website zelf gebouwd. Een project waarin die het lekker vond om soms even te kunnen sparren. Zo hebben we samen een groot deel van de navigatiestructuur uitgedacht en stilgestaan bij het UX-design.