Wondere Woon Wereld

Een van de partners die wij hebben ondersteund, is WondereWoonWereld.nl. Een mooi project, met een mooie uitkomst en een goede samenwerking. We zijn trots op dit project, en op deze pagina kun je lezen hoe OMCBase hen geholpen heeft.

– Meer traffic!

Kun je ons helpen onze online business te optimaliseren?” Vanuit die behoefte is de samenwerking tussen OMCBase en WondereWoonWereld.nl opgestart. Op dit moment optimaliseren we blogs en landingspagina’s, en beheren we gezamenlijk de gehele SEO- & SEA-strategie.

 

– Passie voor wonen

Gek van wonen, dat zijn ze bij WondereWoonWereld.nl. Dit inspiratieplatform wordt gevormd door interieurbloggers, trendwatchers en creatievelingen waarbij het maar om één ding draait: passie voor wonen. WondereWoonWereld wil een platform zijn dat jonge ontwerpers ondersteunt, en waar liefhebbers van wonen de mooiste designs kunnen kopen.

 

– Beter online vindbaar en klaar voor groei

OMCBase stortte zich in de wondere wereld van de interieurjunkies. De keywordanalyses vormden de basis voor SEO-optimalisaties. Samen met linkbuilding leverde dit snel betere organische vindbaarheid op voor het platform. Naast het verbeteren van de vindbaarheid leverde OMCBase advies voor de webshop. Hoe pak je dit aan en vanuit welke navigatiestructuur en met welke Google Ads kan je het beste beginnen?

We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands-on mentaliteit is voor ons een groot succes.

Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking.

Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )

Iris & Martien

Ondernemers, WondereWoonWereld.nl

Een greep uit de diensten waarop WondereWoonWereld.nl een beroep doet

(Online) strategie

(Online) marketingstrategie

Samen met Iris en Martien hebben we een online marketingstrategie uitgedacht en prioriteiten gesteld. We zijn gestart met een goede basis voor SEO. Aansluitend hebben we Google Ads ingericht. De sleutel is hier een gestructureerde samenwerking!

(Online) strategie

Search Engine Optimization

Eén van de belangrijkste facetten binnen de SEO-strategie van WondereWoonWereld.nl, is linkbuilding. Systematisch worden er backlinks naar nieuwe pagina’s geplaatst. Uiteraard wordt ook het root-domein hier niet vergeten!

(Online) strategie

Processen en management

WondereWoonWereld.nl is een groot platform. Samen met Iris en Martien is er een proces uitgedacht en een projectmanagementtool ingericht. Hierdoor kunnen alle stakeholders efficiënt en digitaal met elkaar samenwerken.

(Online) strategie

Webontwikkeling

Martien heeft een groot deel van zijn website zelf gebouwd. Een project waarin hij het fijn vond om soms even te kunnen sparren. Zo hebben we samen een groot deel van de navigatiestructuur uitgedacht en stilgestaan bij het UX-design.

Ook je online fundament bouwen of verstevigen?

  Bel mijMail mijApp mij

  info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

  Onze werkwijze

  Samen inventariseren

  Een voorstel ontvangen

  Campagne starten

  Behaal jouw (online) doelen