Lochemseweg 33A
7244 RR, Barchem

Proostwetering 50
3543 AH, Utrecht

 info@omcbase.nl
 +31850045433

Content marketing bureau

Relevante, aantrekkelijke en goed scorende content door een content marketing bureau

Wat houdt content marketing in?

Bij content marketing zet je content in om je marketingdoelen te kunnen behalen. Dit kunnen verschillende soorten content zijn. Je wilt voornamelijk je boodschap (aanbod) bij de beoogde doelgroep krijgen. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren. Er is hierbij niet één oplossing die geldt als een one-size-fits-all. Je kijkt naar de doelgroep, waar deze te vinden is en wat hun problemen en behoeften zijn. Voor de beste resultaten stem je je content daar op af. Je maakt het daarmee zo persoonlijk mogelijk. Het is dus zaak dat jij je content niet licht opneemt maar dat je er goed voor gaat zitten.

Een content marketing bureau inschakelen?

Weet je dat jouw content wel een optimalisatie kan gebruiken, maar
heb je geen tijd, kennis of personeel beschikbaar om dit te doen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we eruit!

Het is van groot belang dat jij de doelgroep kent waarvoor je aan de slag gaat. Wat zijn hun kenmerken? Via welke kanalen zijn zij te bereiken? Hoe willen zij aangesproken worden? Tegen welke problemen lopen ze aan? Welke behoeften willen zij graag vervuld zien?

Al deze vragen brengen je dichter bij de juiste content. Een blog, nieuwsbrief, landingspagina of podcast is pas relevant als het de lezer of luisteraar verder helpt. Voorkom marketingpraatjes en focus op de meerwaarde van je content. Daarmee scoor je resultaten.

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website.Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Good cooperation with OMCBase for online promotion. To the point, very focused approach!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19
We hebben zeer inspirerende sessies gehad waaruit concrete acties zijn ontstaan!
Janiev Damhuis
09:27 19 Oct 21
Vriendelijk personeel en staan je altijd te woord.
Mahir Unsal
15:00 12 Nov 21

Neem contact op

[contact-form-7 id=”1905″ title=”Algemeen contactformulier”]

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Met ons als content marketing bureau krijg je:

Een gezamenlijke inventarisatie

Een voorstel van ons

Gespecificeerde content

Doelstellingen die tijdens of aan het einde van het traject behaald zijn

Wat doet een content marketing bureau?

Een content marketing bureau neemt jou deze taken uit handen om te zorgen dat jij online gaat scoren. Of een gedeelte daarvan, afhangend van je eigen wensen. Misschien wil jij bijvoorbeeld zelf blogs schrijven, maar wil je dat een content marketing bureau de rest regelt. Het kan ook zijn dat je het leuk vindt om video’s te maken maar dat je niet weet hoe je deze kunt inzetten als marketing tool. Of misschien heb je simpelweg geen tijd om zelf je content te genereren of te optimaliseren, maar zie je wel dat dit een verbeterslag nodig heeft. Dat is het perfecte moment om je content marketing uit te besteden aan een professioneel team.

Allerlei soorten content: waar focus jij je op?

Online marketing kent vele soorten content die jij kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je weet welk type goed aanslaat bij jouw doelgroep. Pas dan is het nuttig om ermee aan de slag te gaan.

Wellicht zit jouw target audience veel op social media. Dan is het focussen op video’s en afbeeldingen een slimme zet. Ook tekst kan hier van belang zijn. Dat is helemaal afhankelijk van het kanaal waarvoor je kiest. Neem bijvoorbeeld Instagram: hier draait het voornamelijk om de foto’s en de video’s die geplaatst worden. Mensen scrollen door hun tijdlijn een zien de posts van anderen. Ruim negentig procent van een post op Instagram wordt gebruikt door beeld. Kijk je daarentegen naar LinkedIn dan zie je dat daar relatief veel tekst gedeeld wordt.

Maar denk ook aan e-mailmarketing, podcasts, netwerkborrels, et cetera. De mogelijkheden met content zijn tegenwoordig legio. Een content marketing bureau kent het reilen en zeilen van deze wereld. Je kunt om gericht advies vragen als je dit zelf wilt aanpakken. Uiteraard kun je ook een samenwerking aangaan. Als je dat doet ben je een stuk zekerder dat jouw business daadwerkelijk online gaat groeien.

Teksten laten schrijven om mee te scoren

Teksten zijn cruciaal voor je business. Ze vertellen wie je bent, wat je biedt, waarom jouw aanbod dé oplossing is voor je klanten en nog veel meer. De juiste teksten warmen de potentiële klant op voor conversie. Je kunt hiermee ook de plank misslaan en geïnteresseerden kwijtraken. Heb je zelf te weinig tijd of niet genoeg kennis om dit op te pakken? Kies dan voor content laten maken bij een content marketing bureau. Zo kun je bij OMCBase onder andere:

  • Webteksten laten schrijven voor je website;
  • Blogs laten schrijven;
  • Landingspagina’s laten schrijven;
  • Nieuwsbrieven laten schrijven;
  • En natuurlijk nog veel meer

Met de juiste content raak je de juiste snaar bij de doelgroep. Ons team zet zich in om jouw business te laten groeien. Meer websitebezoekers, gerichte (web)content en daardoor meer conversies. Onze specialisten weten precies wat ze hiervoor moeten doen. Ben jij klaar om beter gevonden te worden en om meer omzet te draaien?

OMCBase inzetten als content marketing bureau?

Wil jij OMCBase inzetten als content marketing bureau? Dan gaan we samen kijken waar de mogelijkheden voor jouw online fundament liggen. Op welke punten kun jij scoren? En welke zaken gaan op dit ogenblik al heel goed? Na een tijdje sparren zullen we een plan opstellen dat we gebruiken voor je content marketing. We zullen je desgewenst het hele proces door steunen. Daarbij hanteren we altijd een persoonlijke benadering. Daar jou te leren kennen komen we achter de werkelijke drijfveren voor je vraag naar online groei. Op basis van die drijfveren gaan we aan de slag.