Content marketing bureau

Relevante, aantrekkelijke en goed scorende content door een content marketing bureau

Wat houdt content marketing in?

Bij content marketing zet je content in om je marketingdoelen te kunnen behalen. Dit kunnen verschillende soorten content zijn. Je wilt voornamelijk je boodschap (aanbod) bij de beoogde doelgroep krijgen. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren. Er is hierbij niet één oplossing die geldt als een one-size-fits-all. Je kijkt naar de doelgroep, waar deze te vinden is en wat hun problemen en behoeften zijn. Voor de beste resultaten stem je je content daar op af. Je maakt het daarmee zo persoonlijk mogelijk. Het is dus zaak dat jij je content niet licht opneemt maar dat je er goed voor gaat zitten.

Een content marketing bureau inschakelen?

Weet je dat jouw content wel een optimalisatie kan gebruiken, maar
heb je geen tijd, kennis of personeel beschikbaar om dit te doen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we eruit!

Het is van groot belang dat jij de doelgroep kent waarvoor je aan de slag gaat. Wat zijn hun kenmerken? Via welke kanalen zijn zij te bereiken? Hoe willen zij aangesproken worden? Tegen welke problemen lopen ze aan? Welke behoeften willen zij graag vervuld zien?

Al deze vragen brengen je dichter bij de juiste content. Een blog, nieuwsbrief, landingspagina of podcast is pas relevant als het de lezer of luisteraar verder helpt. Voorkom marketingpraatjes en focus op de meerwaarde van je content. Daarmee scoor je resultaten.

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

[google-reviews-pro place_photo=https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png place_name=OMCBase place_id=ChIJcV8wWUWNx0cRcywOGtNFAUE min_filter=4 hide_photo=true hide_avatar=true disable_user_link=true view_mode=slider slider_count=1 open_link=true lazy_load_img=true]

Neem contact op

[contact-form-7 id=”1905″ title=”Algemeen contactformulier”]

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Met ons als content marketing bureau krijg je:

Een gezamenlijke inventarisatie

Een voorstel van ons

Gespecificeerde content

Doelstellingen die tijdens of aan het einde van het traject behaald zijn

Wat doet een content marketing bureau?

Een content marketing bureau neemt jou deze taken uit handen om te zorgen dat jij online gaat scoren. Of een gedeelte daarvan, afhangend van je eigen wensen. Misschien wil jij bijvoorbeeld zelf blogs schrijven, maar wil je dat een content marketing bureau de rest regelt. Het kan ook zijn dat je het leuk vindt om video’s te maken maar dat je niet weet hoe je deze kunt inzetten als marketing tool. Of misschien heb je simpelweg geen tijd om zelf je content te genereren of te optimaliseren, maar zie je wel dat dit een verbeterslag nodig heeft. Dat is het perfecte moment om je content marketing uit te besteden aan een professioneel team.

Allerlei soorten content: waar focus jij je op?

Online marketing kent vele soorten content die jij kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je weet welk type goed aanslaat bij jouw doelgroep. Pas dan is het nuttig om ermee aan de slag te gaan.

Wellicht zit jouw target audience veel op social media. Dan is het focussen op video’s en afbeeldingen een slimme zet. Ook tekst kan hier van belang zijn. Dat is helemaal afhankelijk van het kanaal waarvoor je kiest. Neem bijvoorbeeld Instagram: hier draait het voornamelijk om de foto’s en de video’s die geplaatst worden. Mensen scrollen door hun tijdlijn een zien de posts van anderen. Ruim negentig procent van een post op Instagram wordt gebruikt door beeld. Kijk je daarentegen naar LinkedIn dan zie je dat daar relatief veel tekst gedeeld wordt.

Maar denk ook aan e-mailmarketing, podcasts, netwerkborrels, et cetera. De mogelijkheden met content zijn tegenwoordig legio. Een content marketing bureau kent het reilen en zeilen van deze wereld. Je kunt om gericht advies vragen als je dit zelf wilt aanpakken. Uiteraard kun je ook een samenwerking aangaan. Als je dat doet ben je een stuk zekerder dat jouw business daadwerkelijk online gaat groeien.

Teksten laten schrijven om mee te scoren

Teksten zijn cruciaal voor je business. Ze vertellen wie je bent, wat je biedt, waarom jouw aanbod dé oplossing is voor je klanten en nog veel meer. De juiste teksten warmen de potentiële klant op voor conversie. Je kunt hiermee ook de plank misslaan en geïnteresseerden kwijtraken. Heb je zelf te weinig tijd of niet genoeg kennis om dit op te pakken? Kies dan voor content laten maken bij een content marketing bureau. Zo kun je bij OMCBase onder andere:

  • Webteksten laten schrijven voor je website;
  • Blogs laten schrijven;
  • Landingspagina’s laten schrijven;
  • Nieuwsbrieven laten schrijven;
  • En natuurlijk nog veel meer

Met de juiste content raak je de juiste snaar bij de doelgroep. Ons team zet zich in om jouw business te laten groeien. Meer websitebezoekers, gerichte (web)content en daardoor meer conversies. Onze specialisten weten precies wat ze hiervoor moeten doen. Ben jij klaar om beter gevonden te worden en om meer omzet te draaien?

OMCBase inzetten als content marketing bureau?

Wil jij OMCBase inzetten als content marketing bureau? Dan gaan we samen kijken waar de mogelijkheden voor jouw online fundament liggen. Op welke punten kun jij scoren? En welke zaken gaan op dit ogenblik al heel goed? Na een tijdje sparren zullen we een plan opstellen dat we gebruiken voor je content marketing. We zullen je desgewenst het hele proces door steunen. Daarbij hanteren we altijd een persoonlijke benadering. Daar jou te leren kennen komen we achter de werkelijke drijfveren voor je vraag naar online groei. Op basis van die drijfveren gaan we aan de slag.