E-mailmarketing

Blijf laagdrempelig en eenvoudig met je doelgroep in contact

E-mailmarketing is en blijft een zeer waardevol marketingmiddel. Met een goed ontworpen e-mailfunnel zet je leads om naar klanten en met interessante, relevante updates hou je bestaande klanten enthousiast en op de hoogte van waar je bedrijf zich mee bezig houdt. Wij helpen je van begin tot eind bij het ontwerpen, uitvoeren en optimaliseren van je e-mailcampagnes.

Wat zou het je opleveren als je…

  • E-mails daadwerkelijk gelezen worden door de ontvangers;
  • Nieuwsbriefontvangers zich minder snel uitschrijven;
  • Omzet haalt uit volledig geautomatiseerde campagnes;
  • Structureel relevante, interessante e-mails verstuurt;
  • Je netwerk eenvoudig overal van op de hoogte kunt houden;
  • Inzicht krijgt in de prestaties van je e-mailcampagnes;
  • Je e-mailcampagnes doorlopend kan optimaliseren.

Wat klanten over ons zeggen

Inventarisatie

We kijken wat je nu doet op het gebied van e-mailmarketing en wat je hieruit haalt. Vervolgens brengen we in kaart wat je graag zou willen bereiken.

Strategie

Op basis van jouw wensen werken we een concrete e-mailmarketingstrategie uit, waarmee we de komende tijd naar jouw doelen toe gaan werken.

Uitvoering

Onze copywriters schrijven de e-mails die jouw doelgroep graag zou lezen. We richten funnels voor je in en zorgen dat alle prestaties goed meetbaar zijn.

Optimalisatie

We evalueren de prestaties van je e-mailcampagnes en kijken waar ruimte is voor verbetering. Jouw e-mails worden daardoor constant aangescherpt.

Relevant

E-mails waar je doelgroep daadwerkelijk op zit te wachten.

Automatisch

Veel e-mailcampagnes kunnen worden geautomatiseerd.

Meetbaar

De prestaties van je e-mails inzichtelijk tot op detailniveau.

Geoptimaliseerd

Steeds effectievere campagnes door doorlopende optimalisatierondes.

Snelle en actieve marketing

Snel, grootschalig, effectief. Dat vat de kracht van e-mailmarketing goed samen. E-mailfunnels stellen je in staat om een deel van je customer journey volledig te automatiseren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door leads iets aan te bieden in ruil voor hun e-mailadres, zoals een gratis e-book of iets anders wat zij kunnen downloaden. Vervolgens stuur je hen met vaste intervallen een e-mail uit een vooraf geschreven serie. Daarmee leert de lead jou en je bedrijf steeds beter kennen en warm je hem of haar op voor het aanbod dat je uiteraard in de laatste e-mail gaat doen.

Het interessante van dit soort e-mailfunnels is dat je ze volledig geautomatiseerd kunt versturen. Veel tools waar je dit mee kunt doen bieden tevens inzicht in de resultaten die je met deze e-mails boekt. Je ziet precies hoeveel mensen je e-mails openen, op welke links zij klikken en hoeveel mensen zich na het lezen van de e-mail weer uitschreven. Deze informatie gebruik je om de e-mailfunnel steeds verder te verbeteren, waardoor het conversiepercentage van de e-mail met je aanbod ook steeds hoger wordt. 

E-mailmarketing uitbesteden

Het kan behoorlijk tijdrovend zijn om met e-mailmarketing aan de slag te gaan, zeker wanneer je nog niet helemaal thuis bent in het werken met tools of het lastig vindt om de teksten te schrijven die de juiste snaar raken. Daarom kan het interessant zijn om ervoor te kiezen om je e-mailmarketing uit te besteden. Onze experts helpen je dan ook graag bij het ontwerpen, opzetten en optimaliseren van je e-mailcampagnes. Naast het creëren van funnels helpen we je ook graag bij het schrijven van je periodieke nieuwsbrieven. Is er iets onverwachts gebeurt binnen je bedrijf waar je direct over wil communiceren naar je doelgroep? Ook op korte termijn staan onze copywriters tot je beschikking om ervoor te zorgen dat je boodschap goed overkomt.

Wanneer je ervoor kiest om je e-mailmarketing bij ons uit te besteden, kies je zelf in hoeverre je betrokken wil zijn in het proces. Daarom gaan we eerst samen om de tafel zitten om jouw doelen te bespreken en een e-mailmarketingstrategie vorm te geven. Wil je dat meer mensen je e-mails openen? Wil je een hogere doorklikratio? Of wil je dat je e-mails beter converteren? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.