Diensten

Wij kunnen je volledige externe marketingafdeling zijn of een aantal specifieke taken voor je oppakken.

Commercieel Groeiplan

Jouw bedrijfsgroei kan sneller en beter. Met het commercieel groeiplan ontdek je waar de essentie zit voor groei.

Sales proces

Leads verzamelen is slechts het begin. Wij helpen je hoe je deze beter kunt converteren.

Marketingcampagnes

Je aanbod is ijzersterk maar je doelgroep kent je nog niet. Daar gaan we samen wat aan doen. 

Website en webshop ontwikkeling

Een website of webshop die volledig aansluit op je doelgroep. Het fundament voor je marketing- en salesstrategie.

Personeel werven

Je ideale nieuwe collega is al tijden op zoek naar jouw bedrijf. Wij zorgen dat hij of zij je vindt.

Content creatie

Content die jouw doelgroep aanspreekt, raakt en overtuigd. In elke fase in de customer journey.

Andere diensten

Als aanvulling op, als onderdeel van of volledig los van de strategische diensten hierboven, kunnen we je ook ondersteunen op het gebied van:

 • SEO
  • SEO, kort voor search engine optimization, houdt in dat je je positie binnen de zoekresultaten in Google zo veel mogelijk verhoogd. Hoe hoger jouw website hierin staat, hoe meer bezoekers uit je doelgroep je op je website kunt verwachten. De SEO-richtlijnen worden constant aangescherpt, dus het optimaliseren van je teksten is een doorlopend proces.
 • Linkbuilding
  • In de zoekresultaten van Google draait alles om autoriteit. Hoe hoger de autoriteit die Google aan jouw website toekent, hoe hoger deze wordt getoond in de zoekresultaten. Je linkprofiel is één van de factoren die deze autoriteit bepaalt. Een sterk linkprofiel geeft namelijk aan dat jouw website relevant is, wat je positie in de zoekresultaten ten goede komt.
 • Projectmanagement
  • Hoe groter het project, hoe lastiger het is om het overzicht te behouden. Een team functioneert het best wanneer alle betrokkenen precies weten wat van hen wordt verwacht en bij wie ze terecht kunnen voor vragen. Daar komt bij dat de planning goed in de gaten moet worden gehouden. Een projectmanager ziet hierop toe en zorgt ervoor dat projecten in goede banen worden geleid.
 • Conversieoptimalisatie
  • Meer bezoekers naar je website trekken is niet altijd de oplossing om je omzet te vergroten. Vaak is er veel te winnen door je huidige processen en informatievoorziening eens grondig onder de loep te nemen en te verbeteren. Dat jouw bedrijf van meerwaarde is voor je doelgroep, daar zijn wij allebei van overtuigd. De uitdaging is om ervoor te zorgen dat je doelgroep dat ook zo ervaart.
 • SEA
  • SEA, ofwel Search Engine Advertising, betekent adverteren in zoekmachines. Waar organisch groeien (SEO) vaak wat langer duurt, boek je met SEA direct resultaat. In de beginfase van je SEO-strategie kan het daarom erg interessant zijn om ook SEA in te zetten en je bezoekersaantallen gelijk te laten groeien. Uiteraard kun je dit ook permanent inzetten als marketingtool.
 • Copywriting
  • Sterke teksten zijn een essentieel onderdeel van elke stap in jouw customer journey. Advertentieteksten brengen je doelgroep naar je website, de teksten daar overtuigen hen van jouw dienst of product en zetten aan tot actie, je social media posts inspireren nieuwe en bestaande klanten en je blogs positioneren jou als autoriteit binnen je vakgebied.
 • Social media marketing
  • De socials van je bedrijf zijn veel meer dan alleen een advertentiekanaal. Een succesvolle social media strategie bestaat uit drie onderdelen: content, interactie en, inderdaad, advertising. Wanneer je deze drie elementen op de juiste manier inzet bereik je meer nieuwe leads en zorg je dat bestaande volgers zich nog meer betrokken voelen bij je merk.
 • E-mailmarketing
  • E-mailmarketing is en blijft een zeer waardevol marketingmiddel. Met een goed ontworpen e-mailfunnel zet je leads om naar klanten en met interessante, relevante updates hou je bestaande klanten enthousiast en op de hoogte van waar je bedrijf zich mee bezig houdt. Wij helpen je van begin tot eind bij het ontwerpen, uitvoeren en optimaliseren van je e-mailcampagnes.
 • Videocontent
  • Mensen zijn van nature visueel ingesteld en veel van hen haken af bij lange stukken tekst. Wil je je doelgroep kennis laten maken met je bedrijf, je diensten of producten, een ontwikkeling toelichten of hen aanzetten tot actie? Met professionele, technisch sterke en goed doordachte video’s zorg je dat je hun aandacht vangt en vasthoudt.
 • Internationale online marketing
  • Veel bedrijven hebben niet alleen afnemers in eigen land, maar ook over de grens. Zeker in een klein land als Nederland is het de moeite waard om ook aandacht te besteden aan internationale afnemers, bijvoorbeeld uit België, Duitsland of Engelstalige landen. Wij helpen je graag om je marketingstrategie te vertalen naar en uit te voeren voor andere landen.

Neem contact op

Je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.