Diensten

SEO, SEA, linkbuilding, display advertising: zo maar een paar termen die in online marketing veel gebruikt worden. Wil jij weten wat deze termen betekenen en vooral wat ze voor je business kunnen doen? Lees dan snel hieronder verder of neem contact met ons op!
(Online) strategie

(Online) marketingstrategie

Of het nou gaat om display advertising, zoekmachine optimalisatie, een goede social media strategie of content marketing. Alles begint bij het in kaart brengen van een duidelijke online strategie die aansluit op jouw business.

(Online) strategie

Search Engine Optimization

Een website moet geoptimaliseerd worden, zodat deze op de lange termijn gevonden wordt op relevante zoekwoorden in de zoekmachines. Deze langetermijnstrategie dient als basis voor vele campagnes.

(Online) strategie

Search Engine Advertising

Wil je op de korte termijn relevante traffic naar je website genereren? Dan is Search Engine Advertising (SEA) de oplossing. Je betaalt voor elke bezoeker die je via de zoekmachines naar jouw website leidt.

(Online) strategie

Display advertising

Breng een product, dienst of merk onder de aandacht met display-advertenties. Het is een echte branding tool. Wil je zeer gerichte displaycampagnes? Dan is een display-retargetingcampagne iets voor jou.

(Online) strategie

Social media advertising

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Veel van jouw doelgroepen bevinden zich dan ook op verschillende kanalen. Laat het onderdeel worden van je campagne en ervaar het effect van social media op jouw onderneming of bedrijf.

(Online) strategie

Contentmarketing

Content is koning. Zolang deze relevant en to-the-point is. Tekst, beeld en spraak voeren hier de boventoon. Ken je doelgroep en stem jouw content daar volledig op af. Beantwoord hun vragen. Wij helpen je deze waardevolle content te realiseren.

(Online) strategie

Social-mediamarketing

Social media is een niet weg te denken tool in je marketingstrategie. Bereik via verschillende kanalen vele mensen met jouw boodschap. Een krachtige tool met zeer doelgerichte mogelijkheden.

(Online) strategie

Conversie-optimalisatie

Daar is het moment: je vergaart veel traffic op je website, maar je bezoekers converteren slecht of niet goed. In een conversie-optimalisatietraject brengen we de online marketingfunnels in kaart en zorgen we voor een betere conversieratio.

(Online) strategie

Internationale online marketing

Je hebt een product of dienst waarmee je de buitenlandse markt wil penetreren? Dan wordt er een internationale online marketingstrategie ontwikkeld. Aansluitend ontwikkelen we verschillende campagnes.

(Online) strategie

Employer branding

Je wilt graag focussen op het aantrekken van nieuwe werknemers? Wij zullen je helpen bij het persoonlijker maken en het verstevigen van je imago. Een employer-brandingtraject toont jou de vele online kansen.

(Online) strategie

Processen en management

In deze tijd werken velen met multidisciplinaire teams. Een tekstschrijver, een contentmarketeer, een online marketeer en nog veel meer disciplines. Wij helpen jou dit proces goed te managen en te zorgen voor betere en snellere opleveringen.

(Online) strategie

(Web)ontwikkeling

Een heldere en aantrekkelijke vertaling van jouw proposities of aanbod, gericht op jouw potentiële doelgroep. Dit is wat een website voor jouw bedrijf of onderneming betekent. Wij ontwikkelen websites en webshops vanuit een doordachte strategie.

(Online) strategie

E-mailmarketing

E-mailmarketing kan ondersteunen binnen een éénmalige marketingcampagne, maar ook worden toegevoegd aan je dagelijkse marketingflow. Met e-mailmarketing spreek je jouw doelgroep gericht en doelbewust aan.

Je online fundament bespreken, tijdens een kop koffie?

 

  Bel mijMail mijApp mij

  info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

  Onze werkwijze

  Samen inventariseren

  Een voorstel ontvangen

  Campagne starten

  Behaal jouw (online) doelen