Diensten

SEO, SEA, Linkbuilding, Display Advertising: zo maar een paar termen die in Online Marketing veel gebruikt worden. Wil jij weten wat deze termen betekenen en vooral wat ze voor je business kunnen doen? Lees dan snel hieronder verder of neem contact met ons op!
(Online) strategie

(Online) Marketing-strategie

Of het nou gaat om display advertising, zoekmachine optimalisatie, een goede social media strategie of content marketing. Alles begint bij het in kaart brengen van een duidelijke online strategie die aansluit op jouw business.

(Online) strategie

Search Engine Optimization

Een website moet geoptimaliseerd worden, zodat deze op de lange termijn gevonden wordt op relevante zoekwoorden in de zoekmachines. Deze lange termijn strategie dient als basis voor vele campagnes.

(Online) strategie

Search Engine Advertising

Wil je op de korte termijn relevante traffic naar je website genereren? Dan is search engine advertising de oplossing. Je betaalt voor elke bezoeker die je via de zoekmachines naar jouw website genereert.

(Online) strategie

Display Advertising

Breng een nieuw product, dienst of merk onder de aandacht met display advertenties. Het is met name een echte branding tool. Wil je relevantere display campagnes? Maak er dan een display retargeting campagne van.

(Online) strategie

Social Media Advertising

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Veel van onze doelgroepen bevinden zich dan ook op verschillende kanalen. Laat het onderdeel worden van jouw campagne en ervaar het effect van goede social campagnes.

(Online) strategie

Content Marketing

Alles in de marketing wereld draait tegenwoordig om kwalitatief goede content. Tekst, beeld en spraak voeren hier de boventoon. Maar het belangrijkste, ken je doelgroep en stem hier je content volledig op af.

(Online) strategie

Conversie-optimalisatie

Daar is het moment, je vergaart veel traffic op je website, maar je bezoekers converteren slecht of niet goed. In een conversieoptimalisatie traject brengen de online marketing funnnels in kaart en zorgen we voor een beter conversieratio.

(Online) strategie

Internationale Online Marketing

Je hebt een product of dienst waarmee je de buitenlandse markt wil penetreren. In dit geval moet er een internationele online marketing strategie ontwikkelt worden. Aansluitend zullen we verschillende campagnes ontwikkelen.

(Online) strategie

Employer Branding

Je wilt graag weten welke brache, markt, land of niche het beste aansluit op jouw business? Dan zullen de micro, meso en macro uitkomsten van een business inteligence traject jouw onderneming de juiste richting geven.

(Online) strategie

Processen en management

In deze tijd werken we met veel multidisciplinaire teams. Een tekstschrijfster, een content marketeer, een online marketeer en nog veel meer disiplines. Manage dit proces goed en zorg voor betere en snellere opleveringen.

(Online) strategie

(Web)ontwikkeling

Een goede vertaling van jouw proposities gericht op jouw potentiële doelgroep, dit is wat een goede website voor jouw business kan betekenen. Wij ontwikkelen websites en webshops vanuit een gedegen strategie.

(Online) strategie

E-mailmarketing

Email marketing kan ondersteunen binnen een éénmalige marketing campagne, maar ook worden toegevoegd aan je dagelijkse marketing flow. Met email marketing kun je jouw doelgroep gericht en doelbewust aanspreken.

Je online fundament bespreken, tijdens een kop koffie?

 

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Onze werkwijze

Samen inventariseren

Een voorstel ontvangen

Campagne starten

Behaal jouw (online) doelen