Marketingcampagnes

Marketingcampagnes: breng vraag en aanbod bij elkaar!

Met je marketingcampagnes zorg je dat er constant nieuwe leads binnenstromen om je salesteam aan het werk te houden of dat er doorlopend bestellingen worden geplaatst in je webshop. Met een goed verhaal en sterke strategie kun jij je onderscheiden van concurrenten.

Wat zou het je opleveren als je…

  • Werkt vanuit een duidelijke, realistische planning;
  • Een duidelijke, goed verantwoorde aanpak hanteert;
  • Structureel interessante nieuwe leads binnenhaalt;
  • Precies weet met welke middelen je je doelgroep bereikt;
  • Geen omkijken meer hebt naar je marketingactiviteiten;
  • Periodiek kunt inzien welke resultaten er worden behaald;
  • Overal zichtbaar zou zijn voor je (potentiële) klant;
  • Je budget kunt bijsturen op basis van de resultaten.

Wat klanten over ons zeggen

Bedrijfsdoelen

Allereerst leggen we je bedrijfsdoelen vast. Waar wil je naartoe? Hoeveel omzet wil je behalen en hoeveel nieuwe bestellingen, abonnementen of overeenkomsten zijn daarvoor nodig?

Voorbereiding

Welke marketingactiviteiten voer je nu uit en wie is hierbij betrokken? We maken doelgroepen en de customer journey inzichtelijk en kiezen de kanalen en middelen die we gaan gebruiken.

Inlichting en realisatie

We verzorgen alle benodigde content en middelen voor je campagne en richten de gekozen marketingkanalen in. Dit is het startpunt, vanaf nu ben je zichtbaar voor je doelgroep!

Optimaliseren en bijsturen

Een marketingcampagne kan altijd beter, dus gaan we de kanalen en middelen doorlopend optimaliseren. Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is, dus we sturen op resultaat.

Concreet

Een helder plan waarmee je stap voor stap aan structurele bedrijfsgroei werkt.

Maatwerk

Volledig afgestemd op de wensen, mogelijkheden en het budget van jouw bedrijf.

Meetbaar

Resultaten die door middel van data rechtstreeks aan je activiteiten zijn te koppelen.

Groei!

Een structurele toename van het aantal leads, conversies, omzet en marges.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat marketing werkt voor mijn bedrijf?

Marketing werkt voor ieder bedrijf of concept. Je zult alleen de juiste samenstelling moeten vinden. De voorbereiding en het bijsturen van de campagnes zijn cruciaal om resultaat te kunnen boeken. Door middel van data zien we precies welke effecten je campagnes hebben. Daardoor zullen we dus snel inzien wat wel werkt en wat juist niet.

Welk budget moet ik beschikbaar stellen voor mijn marketingcampagnes?

Er is geen standaardbudget. Je zult moeten kijken naar je markt. Hoe meer concurrenten, des te creatiever we moeten zijn om mooie resultaten te behalen. Daarbij ligt het ook aan je bedrijfsdoelstellingen en welke collega’s kunnen helpen bij het opzetten van je campagne. Wij helpen je om precies inzichtelijk te krijgen welk budget nodig is om de door jou gewenste resultaten te behalen.

Wie heb ik nodig voor het uitvoeren van de marketingcampagnes?

In principe kunnen wij alles voor je oppakken, mits de doelstellingen duidelijk zijn. Vaak hebben we wel minimaal één of meerdere aanspreekpunten binnen een bedrijf. Uiteindelijk behalen we de beste resultaten door samen te werken met jou of je collega’s. Tijdens het opstellen van het marketingplan maken we inzichtelijk welke expertises je zelf al in huis hebt en welke aanvullende expertises wij je kunnen leveren.

Welke activiteiten behoren tot de aanpak?

We helpen je bij het positioneren van een nieuw product of dienst in de markt. Uiteraard kunnen we samen ook de bestaande marketingactiviteiten en/of je core business een boost geven.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.