Over ons

Samen gaan we met jouw bedrijfsgroei aan de slag en mooie resultaten behalen. Maar voor we daarmee gaan beginnen, wil jij vast weten wie wij nou eigenlijk zijn.

Fris, dynamisch, innovatief

OMCBase is een marketingbureau met vestigingen in Lochem en Utrecht, bestaand uit projectmanagers, strategen, marketeers, copywriters, UX designers, web developers, graphic designers, foto- en videografen en social media experts. Kortom, wij vormen altijd precies de combinatie van experts die jij op elk moment nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Ons hoofdkantoor bevindt zich naast de Lochemseberg in Gelderland. De nuchtere no-nonsense mentaliteit die onze regio kenmerkt nemen we mee in alles wat we doen. Het maakt niet uit bij wie we aan tafel zitten, we blijven altijd onszelf. Ons zie je nooit strak in pak in een onnodige vergadering. Je zult misschien even aan ons moeten wennen, maar je merkt vanzelf dat onze eigenzinnigheid ook jou de ruimte geeft om je authentieke zelf te zijn.

Samenwerken met OMCBase betekent een eerlijk en efficiënt partnerschap waarbij het behalen van jouw doelen centraal staat. Net zoals jij hebben wij elk veel passie voor ons vak in het algemeen, en in het bijzonder voor onze eigen specialisatie daarbinnen.

Het fundament voor jouw groei

OMCBase staat voor een eerlijk en efficiënt partnerschap. Het behalen van de doelen van jouw onderneming staat voorop. Wij geloven dat succesvol online ondernemen draait om het hebben van een scherpe visie op je bedrijf.

Je mag erop rekenen dat we weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en beïnvloeden. Samen zijn we in staat meer websitebezoekers, hogere conversies en meer leads te behalen. Met een sterker merk tot gevolg!

Maak kennis met ons team!

Dit zijn de enthousiaste specialisten die altijd klaar staan om jou vanuit hun eigen expertise te ondersteunen.

Heidi Sprekelmeyer
Heidi Sprekelmeyer
2022-08-19
Als Jong en Veer superblij met OMC Base. Samen met hun co-creëren en komen tot een strategie die bij je past. Ik waardeer enorm het meedenken en concreet maken van acties. Voor ons een innovatieve aanpak die past in deze tijd. Precies dat wat Jong en Veer nodig heeft en ook waar Jong en Veer voor staat.
Bauke Van der Veen
Bauke Van der Veen
2022-08-18
Ik heb intensief met Yael en z'n team gewerkt aan het plannen en bouwen van een vernieuwde website en de daar aan vast hangende marketing strategie. Een zeer open en prettige, resultaatgerichte aanpak, die tot mooie resultaten heeft geleid! Een fijn team om mee te werken!
Mahir Unsal
Mahir Unsal
2021-11-12
Vriendelijk personeel en staan je altijd te woord.
Janiev Damhuis
Janiev Damhuis
2021-10-19
We hebben zeer inspirerende sessies gehad waaruit concrete acties zijn ontstaan!
Knetterbekske maarten
Knetterbekske maarten
2019-10-20
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Rudolf Nagtzaam
Rudolf Nagtzaam
2019-03-22
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Yasmina Yas
Yasmina Yas
2018-12-07
Hartelijk dank aan Yaël Sigger! Eerlijk en behulpzaam! Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Martien Iris
Martien Iris
2018-11-19
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Matthijs Brummel
Matthijs Brummel
2018-10-22
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!

Neem contact op

Je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.