Lochemseweg 33A
7244 RR, Barchem

Proostwetering 50
3543 AH, Utrecht

 info@omcbase.nl
 +31850045433

Over ons

Samen gaan we met jouw bedrijfsgroei aan de slag en mooie resultaten behalen. Maar voor we daarmee gaan beginnen, wil jij vast weten wie wij nou eigenlijk zijn.

Fris, dynamisch, innovatief

OMCBase is een marketingbureau met vestigingen in Lochem en Utrecht, bestaand uit projectmanagers, strategen, marketeers, copywriters, UX designers, web developers, graphic designers, foto- en videografen en social media experts. Kortom, wij vormen altijd precies de combinatie van experts die jij op elk moment nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Ons hoofdkantoor bevindt zich naast de Lochemseberg in Gelderland. De nuchtere no-nonsense mentaliteit die onze regio kenmerkt nemen we mee in alles wat we doen. Het maakt niet uit bij wie we aan tafel zitten, we blijven altijd onszelf. Ons zie je nooit strak in pak in een onnodige vergadering. Je zult misschien even aan ons moeten wennen, maar je merkt vanzelf dat onze eigenzinnigheid ook jou de ruimte geeft om je authentieke zelf te zijn.

Samenwerken met OMCBase betekent een eerlijk en efficiënt partnerschap waarbij het behalen van jouw doelen centraal staat. Net zoals jij hebben wij elk veel passie voor ons vak in het algemeen, en in het bijzonder voor onze eigen specialisatie daarbinnen.

Het fundament voor jouw groei

OMCBase staat voor een eerlijk en efficiënt partnerschap. Het behalen van de doelen van jouw onderneming staat voorop. Wij geloven dat succesvol online ondernemen draait om het hebben van een scherpe visie op je bedrijf.

Je mag erop rekenen dat we weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en beïnvloeden. Samen zijn we in staat meer websitebezoekers, hogere conversies en meer leads te behalen. Met een sterker merk tot gevolg!

Maak kennis met ons team!

Dit zijn de enthousiaste specialisten die altijd klaar staan om jou vanuit hun eigen expertise te ondersteunen.

Neem contact op

Je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons.