Over ons

Samen gaan we met jouw bedrijfsgroei aan de slag en mooie resultaten behalen. Maar voor we daarmee gaan beginnen, wil jij vast weten wie wij nou eigenlijk zijn.

Fris, dynamisch, innovatief

OMCBase is een marketingbureau met vestigingen in Lochem en Utrecht, bestaand uit projectmanagers, strategen, marketeers, copywriters, UX designers, web developers, graphic designers, foto- en videografen en social media experts. Kortom, wij vormen altijd precies de combinatie van experts die jij op elk moment nodig hebt om verder te kunnen groeien.

Ons hoofdkantoor bevindt zich naast de Lochemseberg in Gelderland. De nuchtere no-nonsense mentaliteit die onze regio kenmerkt nemen we mee in alles wat we doen. Het maakt niet uit bij wie we aan tafel zitten, we blijven altijd onszelf. Ons zie je nooit strak in pak in een onnodige vergadering. Je zult misschien even aan ons moeten wennen, maar je merkt vanzelf dat onze eigenzinnigheid ook jou de ruimte geeft om je authentieke zelf te zijn.

Samenwerken met OMCBase betekent een eerlijk en efficiënt partnerschap waarbij het behalen van jouw doelen centraal staat. Net zoals jij hebben wij elk veel passie voor ons vak in het algemeen, en in het bijzonder voor onze eigen specialisatie daarbinnen.

Het fundament voor jouw groei

OMCBase staat voor een eerlijk en efficiënt partnerschap. Het behalen van de doelen van jouw onderneming staat voorop. Wij geloven dat succesvol online ondernemen draait om het hebben van een scherpe visie op je bedrijf.

Je mag erop rekenen dat we weten hoe we je doelgroep kunnen bereiken en beïnvloeden. Samen zijn we in staat meer websitebezoekers, hogere conversies en meer leads te behalen. Met een sterker merk tot gevolg!

Maak kennis met ons team!

Dit zijn de enthousiaste specialisten die altijd klaar staan om jou vanuit hun eigen expertise te ondersteunen.

Kitty van Berkum
Kitty van Berkum
2023-10-18
Zeer tevreden over onze samenwerking. Voor Geef Inzicht zijn zij nu verantwoordelijk voor de online marketing/ SEO/ content. Lange tijd wilde ik alles zelf doen, maar zo blij dat ik de keuze gemaakt heb om het uit handen te geven. Vraagstuk zat hem voornamelijk in eerste instantie om de SEO structuur op te zetten zoals ik deze voor ogen had. Echter wist ik niet of ik daar goed aan zou doen en hoe dit dan uit te voeren. Daarnaast is uiteraard het uiteindelijke doel dat meer hulpzoekende Geef Inzicht vinden en een afspraak kunnen maken met een expert. Ik werk direct samen met Martijn & Jessie (en indirect met Frank). En dat werkt ongelofelijk fijn. Ze weten wat te doen, zijn gestructureerd, hebben de kennis, doen wat ze zeggen dat ze zullen doen, snel in reactie. Zij nemen het voor mij echt uit handen. Ik krijg updates. Ze overleggen wat er overlegt moet worden. Dragen goede ideeën aan. Zijn echt in controle. Zo fijn! Nu kan ik het echt los laten en vanuit 100% vertrouwen samenwerken. Wetende dat zij zorg zullen dragen voor de stukken waar ik zelf op vast liep. En daarmee Geef Inzicht naar een hoger level te tillen.
Max van Nassau
Max van Nassau
2023-10-18
Een erg fijne samenwerking met OMCBase! Ze hebben gezorgd voor een kickstart van de marketing bij ons bedrijf en ze staan ons altijd goed te hulp met hun expertise.
Frans Leussink
Frans Leussink
2023-10-16
OMCBase levert uitstekende diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ze hebben een diepgaand begrip van SEO-strategieën en hun expertise in linkbuilding is erg goed. Door samen te werken met OMCBase zag, en zie ik nog steeds aanzienlijke verbeteringen in de online zichtbaarheid. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil versterken.
Bjorn Wesselink
Bjorn Wesselink
2022-09-29
Iedereen is enthousiast en meedenkend wat een goede uitwerking heeft op het resultaat! Kortom een zeer prettige samenwerking.
Martijn De Waard
Martijn De Waard
2022-09-27
Begin 2021 heeft het plan vorm gekregen om onze organisatie beter en duidelijker te positioneren en de juiste vertaalslag te maken naar onze klanten, prospects en suspects. Binnen enkele sessies lag er een duidelijk plan van aanpak dat in enkele maanden tot uitvoer is gebracht. De kennis en kunde heeft in combinatie met het enthousiasme en de ambitie van onze contactpersonen bij OMCBase gezorgd voor een constructieve samenwerking met daadkracht, creativiteit en humor. We hebben samen het beste van twee werelden samen laten komen met een heleboel tastbare en meetbare resultaten (zoals website, remarketing, SEA, bepalen van persona en tone of voice, meerdere video’s voor content website en inzet op social media, etc) waar we dagelijks veel profijt van hebben.
Silvia Bakker
Silvia Bakker
2022-09-19
Door de samenwerking met OMC Base heeft onze contentstrategie meer waarde gekregen voor onze leden. Het team denkt actief mee met ons waardoor mooie resultaten zijn bereikt.
Heidi Sprekelmeyer
Heidi Sprekelmeyer
2022-08-19
Als Jong en Veer superblij met OMC Base. Samen met hun co-creëren en komen tot een strategie die bij je past. Ik waardeer enorm het meedenken en concreet maken van acties. Voor ons een innovatieve aanpak die past in deze tijd. Precies dat wat Jong en Veer nodig heeft en ook waar Jong en Veer voor staat.
Bauke Van der Veen
Bauke Van der Veen
2022-08-18
Ik heb intensief met Yael en z'n team gewerkt aan het plannen en bouwen van een vernieuwde website en de daar aan vast hangende marketing strategie. Een zeer open en prettige, resultaatgerichte aanpak, die tot mooie resultaten heeft geleid! Een fijn team om mee te werken!
Mahir Unsal
Mahir Unsal
2021-11-12
Vriendelijk personeel en staan je altijd te woord.
Janiev Damhuis
Janiev Damhuis
2021-10-19
We hebben zeer inspirerende sessies gehad waaruit concrete acties zijn ontstaan!

Neem contact op

Je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.