Personeel werven

Haal binnen no-time nieuw en getalenteerd personeel binnen

Lukt het je maar niet goed om geschikt personeel te vinden? Of wil je graag nieuw personeel werven maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag met onze wervingsstrategie. Met een juiste wervingsstrategie vind je al snel nieuw en gekwalificeerd personeel voor jouw bedrijf.

Wat zou het je opleveren als je…

  • een strategische personeelsplanning hebt en je precies inzichtelijk wie je nodig hebt;
  • snel getalenteerd en gekwalificeerd personeel kunt vinden;
  • precies weet waar jouw ideale werknemer naar op zoek is;
  • duidelijk inzicht hebt in jouw huidige uitstraling en hoe deze te verbeteren is;
  • nooit meer problemen ondervindt bij het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature;
  • een gewilde werkplek wordt.

Wat klanten over ons zeggen

Kennismaking

Voordat we beginnen maken we graag eerst kennis met jou en je bedrijf. We horen graag wat je wensen zijn en welke doelen je wilt behalen.

Onderzoek

We gaan op onderzoek uit om te achterhalen naar welk personeel je opzoek bent. Daarna schetsen we een duidelijk profiel van je beoogde werknemer en stellen we de behoeftes en pijnpunten vast.

Strategie

Als we weten wie je waarom nodig hebt en we een duidelijk beeld van de beoogde werknemer(s) hebben, dan stellen we de wervingsstrategie op.

Uitvoering

Wanneer de strategie staat is het tijd voor de uitvoering. Hier worden verschillende kanalen en middelen ingezet om te starten met het werven van personeel.

Concreet

Een helder plan waarmee je stap voor stap nieuw personeel kunt werven.

Maatwerk

Volledig afgestemd op de wensen, mogelijkheden en het budget van jouw bedrijf.

Meetbaar

Resultaten die door middel van data rechtstreeks aan je activiteiten zijn te koppelen.

Resultaat

Je bent in staat om je bedrijf doorlopend van nieuwe potentiële werknemers te voorzien.

Veelgestelde vragen

Doen jullie werving en selectie?

Nee, wij richten ons met name op het stuk werving. Dus we dragen nieuwe potentiële werknemers aan door campagne te voeren en houden hierin rekening met de uitstraling van het bedrijf. We zien in de praktijk dat het beter is dat het bedrijf zelf de selectie doet.

Hoeveel budget moet ik beschikbaar stellen?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel nieuwe mensen moet je werven? Welke type profiel heeft degene waarnaar je opzoek bent? Als het aanbod schaars is zullen we meer moeten investeren. Uiteraard zullen we samen inzichtelijk maken wat de uiteindelijke investering gaan zijn.

Kunnen jullie mij resultaat garanderen?

Doorgaans zien we altijd resultaat als we wervingscampagnes uitrollen. Je zult alleen de juiste samenstelling moeten vinden. Samen stellen we KPI’s op. Op basis van deze KPI’s zijn we in staat om te kijken hoe de campagnes presteren en hoe we deze kunnen bijsturen. Deze aanpak maakt het mogelijk om doorlopend nieuw personeel te werven.

Wie heb ik nodig voor het uitvoeren van de wervingscampagnes?

In principe kunnen wij alles voor je oppakken, mits de doelstellingen duidelijk zijn. Vaak hebben we wel minimaal één of meerdere aanspreekpunten binnen een bedrijf. Uiteindelijk behalen we de beste resultaten door samen te werken met jou of je collega’s. Tijdens het opstellen van de wervingscampagnes maken we inzichtelijk welke expertises je zelf al in huis hebt en welke aanvullende expertises wij je kunnen leveren.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.