Online marketing uitbesteden

Een goed verhaal en een sterke strategie onderscheiden jou van je concurrenten.

Marketingcampagnes brengen vraag en aanbod bij elkaar. Je moet je producten of diensten onder de aandacht zien te brengen van je doelgroep. Hoe? Dat staat in je marketingstrategie. Daarmee weet je precies waar je doelgroep zich bevindt en hoe je ze bereikt. Je online marketing uitbesteden kan bestaan uit een enkele marketingcampagne of een complete marketingstrategie op laten stellen.

Wat klanten over ons zeggen

Wat zou het je opleveren als…

  • Je werkt vanuit een duidelijk en realistisch plan…
  • Je precies weet wie je doelgroep is en waar ze zijn…
  • Je precies weet met welke middelen je deze doelgroep bereikt…
  • Je producten of diensten opvallen bij je doelgroep…
  • Er constant nieuwe leads binnenstromen…
  • Je geen omkijken hebt naar je marketingactiviteiten…
  • Je de behaalde resultaten periodiek kunt inzien…
  • Je budget kunt bijsturen op basis van de resultaten…
  • Je een duidelijke strategie hebt voor de toekomst, zowel voor op korte als lange termijn…
Uw specialist

Uw specialist

Online marketing uitbesteden: bereik snel en effectief je doelen

Als ervaren strategen en marketeers zijn we op de hoogte van de modernste technieken, tools en methodes om je doelgroep snel en effectief in kaart te brengen én te bereiken. Wij weten precies hoe we je budget optimaal benutten en hoe je echt opvalt bij je klanten. Je wilt niet alleen dat ze je zien, maar ook dat ze je onthouden, over je praten én bij je kopen.

Marketing is tevens onmisbaar voor bedrijven die goed gevonden willen worden, bijvoorbeeld door middel van SEO, affiliate marketing en meer. Dat is allemaal onderdeel van je marketingstrategie die we graag inzetten voor het opzetten van marketingcampagnes die echte resultaten opleveren.

Concreet

Een helder plan waarmee je stap voor stap je marketingdoelen bereikt.

Maatwerk

Volledig afgestemd op de wensen, mogelijkheden en het budget van je bedrijf.

Meetbaar

Resultaten die door middel van data rechtstreeks aan je activiteiten zijn te koppelen.

Groei!

Een structurele toename van het aantal leads, conversies, omzet en marges.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat online marketing uitbesteden werkt voor mijn bedrijf?

Marketing werkt voor ieder bedrijf of concept. Je moet alleen de juiste samenstelling vinden. De voorbereiding en het bijsturen van campagnes zijn cruciaal om resultaten te kunnen boeken. We kunnen alle data inzichtelijk maken, ook voor jou, bijvoorbeeld aan de hand van een marketingdashboard. Zo zien we precies welke effecten je campagnes hebben en wat wel of niet werkt.

Welk budget moet ik beschikbaar stellen om mijn online marketing te laten uitbesteden?
Er is geen standaardbudget voor het uitbesteden van je online marketing. Je moet kijken naar je markt. Hoe meer concurrenten, des te creatiever moeten we zijn om mooie resultaten te behalen. Daarbij ligt het ook aan je bedrijfsdoelstellingen en welke collega’s kunnen helpen bij het opzetten van je campagne. We helpen je bij het inzichtelijk krijgen van welk budget nodig is voor de gewenste resultaten.
Wie heb ik nodig voor het uitbesteden van de online marketing?
In principe kunnen wij alles voor je oppakken, mits je doelstellingen duidelijk zijn. Vaak hebben we wel minimaal een of meerdere aanspreekpunten binnen een bedrijf. Uiteindelijk behalen we de beste resultaten door samen te werken met jou of je collega’s. Tijdens het opstelling van een marketingstrategie maken we inzichtelijk welke expertises je zelf al in huis hebt en welke aanvullende expertises wij kunnen leveren.
Welke activiteiten behoren tot aanpak?
We helpen je bij het positioneren van een nieuw product of dienst in de markt. Uiteraard kunnen we samen ook de bestaande marketingactiviteiten en/of je core business een boost geven. Heb je nog geen marketingstrategie? Dan kunnen we eventueel hiermee starten.
Wat valt er nog meer onder internet marketing uitbesteden?
Zoekmachine adverteren uitbesteden, online adverteren uitbesteden, content marketing uitbesteden; in principe kun je alles op het gebied van online marketing laten uitbesteden. Neem daarvoor gerust contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de vele mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Martijn helpt u graag verder.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Je online marketing in betrouwbare handen

Je online marketing uitbesteden? We betrekken een compleet team bij je project met voor elk onderdeel een ervaren specialist. Heb je zelf expertise in huis? Dan werken we daar nauw mee samen. Door onze krachten te bundelen komen we tot de beste ideeën en meest efficiënte oplossingen, uiteraard binnen jouw marketingbudget. Een idee krijgen van wat we allemaal doen? Neem eens een kijkje tussen onze eerdere cases! Wie weet staat jouw onderneming daar straks ook bij…