Projectmanagement

Continuïteit, overzicht en structuur

Hoe groter het project, hoe lastiger het is om het overzicht te behouden. Een team functioneert het best wanneer alle betrokkenen precies weten wat van hen wordt verwacht en bij wie ze terecht kunnen voor vragen. Daar komt bij dat de planning goed in de gaten moet worden gehouden. Een projectmanager ziet hierop toe en zorgt ervoor dat projecten in goede banen worden geleid.

Wat zou het je opleveren als je…

 • Je projecten binnen de gestelde deadlines afrondt;
 • Projectteam precies weet wat van hen wordt verwacht;
 • Onvoorziene projectproblemen snel worden ontdekt en verholpen;
 • Er zeker van kan zijn dat je project in goede banen loopt;
 • Je zelf niet constant zorgen hoeft te maken over je project;
 • Contentmanagement en andere processen gestructureerd verlopen;
 • Eén vast aanspreekpunt hebt tijdens het project.

Wat klanten over ons zeggen

Inventarisatie

Wat moet er precies gebeuren? Voor de opstart van een nieuw project brengen we de doelen en de benodigde middelen en betrokkenen in kaart.

Planning

We maken een realistische, gedetailleerde planning voor het project waarin alle elementen zijn vastgelegd. Dit vormt het houvast voor de projectmanager.

Management

De projectmanager zorgt ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Hij of zij houdt de voortgang in de gaten en onderneemt tijdig actie bij problemen.

Evaluatie

Na afronding van het project evalueren we samen het proces. Welke leerpunten kunnen we meenemen om een volgend project nog beter te laten verlopen?

Zorgeloos

Jouw project is volledig onder controle, je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Snel schakelen

Bij onvoorziene problemen zorgt de projectmanager snel voor een passende oplossing.

Overzicht

Iedereen weet precies wat van hen wordt verwacht, wat rust met zich meebrengt.

Continuïteit

De projectmanager ziet erop toe dat doorlopende processen niet stilvallen.

Structuur aanbrengen in jouw proces

Structuur in je contentmanagement en processen is van essentieel belang. Zonder structuur weet niemand waar hij of zij aan toe is. Wij helpen je graag om deze structuur aan te brengen en in de toekomst te behouden. Samen maken we inzichtelijk wat er gedaan moet worden, wie dit oppakt en naar welke deadlines we toe werken. Zo weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht, wat de continuïteit van je werkzaamheden ten goede komt.

  Projectmanagementtool

  Voor het inzichtelijk maken van processen binnen een project of zelfs je gehele bedrijf kan het inzetten van een projectmanagementtool van grote waarde zijn. In deze tool worden alle zaken opgenomen, gestructureerd en van een deadline en verantwoordelijke voorzien. Dit zorgt ervoor dat jij en je collega’s duidelijk voor ogen hebben wat er gedaan moet worden, wie dat moet doen en wanneer dat klaar moet zijn. Binnen deze projectmanagementtools kun je ook je content beheren, waardoor je alles voortaan op één overzichtelijke plaats kunt terugvinden. OMCBase biedt je hierbij de helpende hand: de precieze invulling is aan jou. Zo houd je zelf ook de regie over al je content en processen.

  Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

  Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

  "*" indicates required fields

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.