Internationale online marketing

Online vindbaar, ook over de grens

Veel bedrijven hebben niet alleen afnemers in eigen land, maar ook over de grens. Zeker in een klein land als Nederland is het de moeite waard om ook aandacht te besteden aan internationale afnemers, bijvoorbeeld uit België, Duitsland of Engelstalige landen. Wij helpen je graag om je marketingstrategie te vertalen naar en uit te voeren voor andere landen.

Wat zou het je opleveren als je…

  • Naast Nederlandse klanten ook Duitse klanten aantrekt;
  • Website ook in andere talen beschikbaar is, bijvoorbeeld Engels;
  • Een volledige marketingstrategie hebt voor andere landen;
  • Weet welke marketingtrends in het buitenland belangrijk zijn;
  • Ook in andere talen hoog scoort in de zoekresultaten.

Wat klanten over ons zeggen

Keuzes

Welke landen lenen zich goed voor een gerichte marketingstrategie? Heb je nu al klanten uit deze landen? Zijn je processen hier al op ingericht?

Strategie

Zodra we weten op welke landen we ons gaan focussen, passen we je marketingstrategie daarop aan, waarbij we rekening houden met lokale trends.

Content

Afhankelijk van de gekozen landen vertalen of schrijven wij de teksten voor je of regelen we een passende vertaler als wij die zelf niet in huis hebben.

Uitvoering

Nu we over de benodigde content beschikken kunnen we je internationale campagnes lanceren. Uiteraard houden we het aantal conversies goed in de gaten.

Nieuwe doelgroep

Door internationale online marketing spreek je een nieuwe doelgroep aan.

Meer omzet

Samen maken we van de nieuw aangesproken doelgroep nieuwe klanten.

Meetbaar

De resultaten van je campagnes maken we op detailniveau inzichtelijk.

Volledig

Op verzoek pakken wij de volledige internationale campagnes voor je op.

Waarom internationale online marketing?

Internationale online marketing is voor bedrijven die nu al afnemers hebben in het buitenland of hier in de toekomst naartoe willen werken. Is je bedrijf gevestigd in Nederland maar lever je geregeld over de grens of zou je dit graag willen doen? Dan helpen wij je graag verder. Internationale online marketing komt op hetzelfde neer als de activiteiten die we voor je Nederlandse klanten kunnen uitvoeren. Het grootste verschil zit in de taal, eventuele marketingtrends die over de grens spelen en de mate waarin jouw bedrijf klaar is om over de grens te gaan leveren.
wordt. 

Online marketing voor Engelstalige landen

Online marketing bestaat onder andere uit SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren in zoekmachines), contentmarketing en social media marketing. Ook adverteren in de vorm van Google Ads of social media ads komt hierbij aan bod. Vaak richten advertenties zich op gebruikers in een specifiek land. Wij gaan graag me je aan de slag om je marketingstrategie ook uit te rollen voor Engelstalige landen. Daarbij is het altijd praktisch om je website in het Engels aan te bieden, omdat veel bezoekers Engels in ieder geval als tweede taal hebben geleerd.

 

Online Marketing voor Duitstalige landen

Ook voor Duitssprekende landen kunnen wij je helpen bij een online marketingstrategie op maat. Ligt je onderneming vlakbij de grens of spreekt een deel van je klanten Duits? Dan zorgen wij er door gerichte campagnes en passende content voor dat ook zij zich aangesproken voelen en mogelijk overgaan tot conversie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.