Internationale
online
marketing

Bereik ook je Engelstalige of Duitstalige doelgroep met online marketing!

Internationale online marketing: online overal vindbaar

Ondernemingen en instanties zoals die van jou hebben niet altijd louter afnemers in het land waarin het bedrijf is gevestigd. In deze tijd is het aanspreken van buitenlandse doelgroepen makkelijker dan ooit. Zeker met websites op het internet waar iedereen bij kan. Als zij maar weten van het bestaan ervan. En daar zorg je perfect voor met internationale online marketing van OMCBase.

Spreek ook je Duitstalige of Engelstalige doelgroep aan

Samen kijken we hoe we hen optimaal bereiken en hoe we jouw doel(en) behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

Internationale online marketing en de customer journey

In de online marketing wordt gebruik gemaakt van het customer journey-model. Hiermee wordt de reis van de (potentiële) klant in kaart gebracht. Van kennismaking met tot klant worden van je onderneming.

We willen je een idee geven wat internationale online marketing voor jouw onderneming kan betekenen. Daarom gebruiken we het customer journey-model en passen we dit toe op deze dienst. Zo kun je de mogelijkheden voor jouw bedrijf ontdekken.

Touch

Hier maakt jouw doelgroep kennis met je onderneming. “Misschien kun je ons in overweging nemen?” Dit gebeurt over het algemeen via SEA, SEO of display advertising. We spreken hier jouw Engels- en/of Duitssprekende doelgroep aan.

TELL

In deze fase interesseer je de potentiële klant om zich aan jouw onderneming te binden. Speel in op behoeftes, vragen of pijnpunten van de doelgroep. Los met jouw diensten/producten hun problemen op. Interesseer ze door ze te vertellen waarom ze jou moeten kiezen. Met hen – en dus niet jezelf – in het achterhoofd.

SELL

Zijn de websitebezoekers geïnteresseerd? Dan trek je ze over de streep om klant te worden. Met passende aanbiedingen en aansprekende beloningen haal je ze binnen. Speel in op buitenlandse markten en doe voorstellen die ze niet kunnen weigeren. We kruipen in hun huid, waardoor we zorgen voor een optimaal aantal conversies.

CARE

Zijn er mensen klant geworden, dan is het zaak hen binnen je bedrijf te houden. Ontzorg ze. Houd ze geïnteresseerd. Met social media, e-mailcampagnes, blogs en/of een goede klantenservice. Pro-actief blijven communiceren is een must. Samen kijken we naar welke methode jouw buitenlandse doelgroep prefereert.

Internationale online marketing is speciaal voor ondernemingen of organisaties met afnemers en klanten in het buitenland: voornamelijk Engelstalige en Duitstalige landen. Ben je gevestigd in Nederland, maar ga je echter af en toe de grens over om te leveren aan Duitstalige klanten? Of wil je naast in Nederland ook graag in Engelstalige landen gevonden worden met jouw website?

Dan is internationale online marketing voor jou de ideale oplossing. In feite is dit niets meer dan een aantrekkelijke en overtuigende online marketingstrategie neerzetten, maar dan in Duitssprekende of Engelssprekende landen!

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Zo werkt Internationale Online Marketing bij OMCBase:

Samen inventariseren

Jij ontvangt een voorstel

Wij starten alle gewenste campagnes

Jij bereikt je Duits- of/en Engelstalige doelgroep en behaalt je doelstelling(en)

Online marketing voor Engelstalige landen

Online marketing bestaat onder andere uit factoren als SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising), een goeie contentmarketing en een aantrekkelijke social-mediamarketing. Daarbij komt adverteren in tools als Google Ads en platformen als Instagram, Facebook en LinkedIn. Dit is vrijwel altijd gericht op één specifiek land. Met name om alle termen waar jij op gevonden wil worden, overzichtelijk te houden. Maar OMCBase biedt de mogelijkheid om ook Engelstalige landen hierbij als doelgroep te zien. Samen met jou gaan we zitten en kijken we hoe we de doelgroep uit deze Engels sprekende landen gaan aanspreken en vervolgens overtuigen.

Online Marketing voor Duitstalige landen

Ook voor Duitssprekende landen is bij OMCBase een online marketingstrategie een mogelijkheid. Ligt jouw onderneming dicht tegen de grens van Duitsland aan of komt het voor dat een deel van jouw klandizie Duits spreekt? Zorg er dan voor dat middels goeie SEO en SEA, een daverende contentstrategie en uitnodigende social media-posts, ook zij worden aangesproken. Wij passen je website aan op basis van de behoeften van je Duitssprekende afnemers. En uiteraard houden we ook je Nederlandse (en eventueel Engels sprekende) bezoekers bij.

Nationaal en internationaal

OMCBase helpt jouw onderneming om zowel nationaal als internationaal je online marketing op de rails te krijgen. We gaan samen zitten en ontvangen van jou graag input aangaande jouw ideeën omtrent je online marketingstrategie. Op basis hiervan stellen wij een plan op. OMCBase helpt jou graag bij het realiseren van zowel jouw nationale als internationale online marketing.