Vleesch&Co

Goed vindbaar op alle stukken vlees die Vleeschenco.nl aanbiedt.

Brand story en vernieuwde website

“De freelancer die onze marketing nu verzorgt gaat ermee stoppen. Ik zoek een partij die dit overneemt én een compleet redesign van de webshop kan uitvoeren,” vertelde Bauke van der Veen, de oprichter van Vleesch&Co, tijdens de eerste kennismaking. De huidige webshop was niet zo gestructureerd en minder op de gebruiker toegespitst dan hij zou willen. Daarnaast moeten de SEO- en SEA-werkzaamheden die de freelancer voor hem uitvoerde uiteraard wel gewoon worden gecontinueerd.

Vleesch&Co helpt mensen bewuster te worden van de oorsprong van hun voedsel en betere keuzes te maken rondom vlees. Dit vanuit de overtuiging dat we naar een duurzamere wereld moeten en dat dieren blij en gezond in de natuur moeten kunnen leven. In de webshop van Vleesch&Co is dan ook alleen vlees verkrijgbaar van Nederlandse bodem. Van zorgvuldig geselecteerde boeren die kleinschalig werken, hun dieren in de natuur laten lopen en hen met zo veel mogelijk respect behandelen. Deze missie vormt de kern van het bedrijf en is leidend bij alle beslissingen.

Strategie, projectmanagement en copy

Rondom de kernwaarden van Vleesch&Co heeft OMCBase eerst een brand story vastgelegd, uitgaand van de Golden Circle van Simon Sinek. Het “waarom” achter Vleesch&Co is duidelijk. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor mooie vleesgerechten en het streven naar een voedselsysteem waarin anders met vlees wordt omgegaan. Het “hoe”, ofwel het uitwerken van de waardepropositie en het inrichten van de bedrijfsprocessen waarmee naar dit streven toegewerkt kan worden volgde. Essentieel voor Vleesch&Co? Een webshop die concreet, to the point en makkelijk navigeerbaar is.

Met dit in het achterhoofd zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van de structuur en hiërarchie voor de nieuwe webshop. De doelgroep moet eenvoudig kunnen vinden wat zij zoeken en het verkoopproces is volledig afgestemd op hun gemak en behoeften. Na goedkeuring van de structuur is OMCBase aan de slag gegaan met het ontwikkelen nieuwe website, waarvoor we standaard samenwerken met Make it Max en Mijn online start. We maakten wireframes en visual designs die na volledige goedkeuring werden gerealiseerd in de nieuwe website. We verzorgden de teksten en optimaliseerden deze voor de meest belangrijke zoektermen. Een van onze projectmanagers begeleidde het gehele proces en zag erop toe dat ook de migratie vlekkeloos verliep.

De vernieuwde webshop moet uiteraard goed vindbaar zijn, nu en in de toekomst. Vleesch&Co is daarom een doorlopende samenwerking met OMCBase aangegaan voor contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie en online advertising.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.