SEO

Optimaliseer je vindbaarheid binnen Google

SEO, kort voor search engine optimization, houdt in dat je je positie binnen de zoekresultaten in Google zo veel mogelijk verhoogd. Hoe hoger jouw website hierin staat, hoe meer bezoekers uit je doelgroep je op je website kunt verwachten. De SEO-richtlijnen worden constant aangescherpt, dus het optimaliseren van je teksten is een doorlopend proces.

Wat zou het je opleveren als je…

  • Jouw website tussen de eerste organische resultaten in Google staat;
  • Je precies weet welke zoektermen je doelgroep gebruikt;
  • De meest relevante zoektermen in jouw teksten terugkomen;
  • De prestaties van je pagina’s regelmatig worden geëvalueerd;
  • Je webpagina’s doorlopend verder worden geoptimaliseerd;
  • Het aantal bezoekers op je website exponentieel toeneemt.

Wat klanten over ons zeggen

Inventarisatie

We kijken hoe je website er nu voor staat en waar nog ruimte is voor verbetering. We kiezen de SEO-methode die het best past bij jouw wensen.

Actie

We gaan aan de slag met de in de vorige stap gekozen strategie, bijvoorbeeld door linkbuilding of het optimaliseren van je eigen website.

Meten

We houden de ontwikkelingen in de resultaten van je website goed in de gaten. Op basis van deze data kiezen we nieuwe focuspunten.

Optimaliseren

We besteden extra aandacht aan de focuspunten die uit de resultaten in de vorige stap naar voren kwamen. Dit is een doorlopend proces.

Actueel

Je website sluit aan op de meest recente SEO-richtlijnen.

Doorlopend

Doorlopende monitoring en optimalisering van alle pagina’s.

Exponentieel

Exponentiele toename van het aantal bezoekers op je website.

Compleet

We optimaliseren zowel je teksten als de technische kant van je website.

Hieruit bestaat zoekmachineoptimalisatie

SEO-werkzaamheden bestaan uit drie belangrijke onderdelen. Uiteraard kunnen we je bij elk onderdeel ondersteunen, zodat jij het maximale uit je website gaat halen.

Techniek

Een snelle website is niet alleen fijn voor je bezoeker, maar ook belangrijk voor Google. De technische kant van je website moet volledig op orde zijn. Hier gaan we ons grondig in verdiepen en waar nodig verbeteringen in aanbrengen.

Zoekwoorden

Door een zorgvuldige zoekwoordanalyse achterhalen we de termen die jouw doelgroep het meest gebruikt tijdens de zoektocht naar de diensten of producten die jouw bedrijf aanbiedt. De zoekwoorden die uit dit onderzoek naar voren komen, vormen de basis van de optimalisaties die we doorvoeren.

Autoriteit

Google kent websites een bepaalde mate van autoriteit toe. Hoe hoger deze autoriteit, hoe beter je website doorgaans gevonden wordt. Deze autoriteit kun je op verschillende manieren opbouwen en vergroten, bijvoorbeeld door je website doorlopend van sterke content te voorzien, met social media marketing aan de slag te gaan of een linkbuildingstrategie in te zetten.
Dit zijn de drie belangrijkste onderdelen van een SEO-strategie, maar uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een combinatie met SEA (adverteren in zoekmachines). We kijken graag samen met jou naar je doelen en de huidige staat van je website en maken op basis daarvan een plan om jouw website zo hoog mogelijk in Google te laten ranken.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Uw specialist Yaël helpt u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.