Search
Engine
Optimization

Zorg voor een goede organische vindbaarheid, met behulp van Search Engine Optimization!

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization, ook wel bekend van de afkorting ‘SEO’, is de basis voor vele campagnes. Je optimaliseert je pagina’s om hoger in de zoekmachines te eindigen. Je zorgt ervoor dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt. Echter: de spelregels van Google en andere zoekmachines zijn de laatste jaren aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar een SEO-optimalisatie kunt doorvoeren. Het is een doorlopend proces geworden waarin meer dan 200 factoren een rol spelen.

Door op de juiste manier SEO-marketing in te zetten, wordt jouw onderneming goed vindbaar in de zoekmachines. Er komen meer mensen op je website, wat de kans op een hoger aantal conversies en uiteindelijk leads vergroot. Search Engine Optimization is dus een manier om je onderneming flink te laten groeien!

Zorg dat je organisch beter vindbaar bent in zoekmachines

Samen bespreken we wat we gaan doen om jouw doel(en) te behalen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!

Wat doet SEO in de customer journey?

Via de customer journey laten we je zien hoe Search Engine Optimization jouw onderneming helpt om te groeien. Dit model illustreert de klantreis die een prospect aflegt. Van kennismaking met tot klant van jouw onderneming. 

Wij vertellen je graag waarom Search Engine Optimization zo belangrijk is voor jouw onderneming.
Customer journey-fases die bij SEO niet worden aangeraakt, zijn lichter gemaakt. Wel oppert deze vervolgstappen op basis van SEO.

Touch

Het bereiken/aanspreken van je doelgroep. Hoe hoger jouw website in Google staat, hoe meer clicks op jouw links, des te meer websitebezoekers. Onthoud: SEO is altijd alleen organisch.

TELL

Laat je pagina aansluiten op wat mensen zoeken. Denk aan titels en een pagina-beschrijving. Interesseer de potentiële klant. Leid ‘zwevende zoekers’ naar jouw website. Resultaat? Een hoger aantal conversies en leads.

SELL

Als de interesse is gewekt, moet je overgaan op het overhalen van de potentiële klant. Een potentiële klant kan ook in Google kijken wat andere mensen van je bedrijf vinden, bijvoorbeeld via Google Reviews. Ook dit hoort bij een SEO-optimalisatie.

CARE

Bied je klant een geweldige service na zijn/haar aankoop. Denk aan klantenservice, of via e-mails klanten op de hoogte houden over diensten of producten.

Met een sterke Search Engine Optimization-strategie kun je ontzettend veel voorsprong creëren op je concurrenten. Hoe beter je inspeelt op de factoren die van invloed zijn, hoe hoger jouw pagina’s in de zoekmachine worden getoond.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 32,5 procent van mensen die een zoekopdracht uitvoerden, klikt op de bovenste link. Daarna neemt het drastisch af: 17 procent klikt op de tweede link en ongeveer 11 procent kiest de derde…

 

 

Marthijn van der Velde
Online Marketeer & Content Creator

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Kies je voor SEO bij OMCBase, dan:

Gaan we eerst samen inventariseren

Ontvang jij van ons een voorstel

Gaan wij je website SEO-optimaliseren

Merk jij een stijging in websitebezoekers, conversies en leads

Belangrijke facetten binnen een SEO-optimalisatie:

  • Techniek: de techniek van jouw website moet helemaal kloppen. Het is belangrijk dat we deze geheel onder de loep nemen en deze waar nodig op de juiste wijze inrichten.
  • Zoekwoorden: zonder een sterke en gerichte zoekwoordanalyse kun je eigenlijk geen SEO inzetten. De zoekwoorden spelen vooral in op de Touch-fase binnen de Customer Journey. Dit is de fase waarin een prospect het aanknopingspunt met jouw product(en), dienst(en) of bedrijf vindt. Samen leggen we de belangrijkste zoekwoorden voor jouw onderneming vast. Zo kunnen we jouw doelgroep goed bereiken.
  • Autoriteit: dit kun je opbouwen door linkbuilding-werkzaamheden in te zetten, maar bijvoorbeeld ook door je website doorlopend van goede content te voorzien, of door Social Media Marketing in te zetten.

Deze drie facetten zijn ontzettend belangrijk, maar nog niet dekkend. Wij gaan je helpen een totaalplan op te stellen. Samen met jou gaat OMCBase kijken naar de beste manier op Search Engine Optimization – ook wel SEO genoemd – toe te passen om jouw website zo hoog mogelijk in Google te laten ranken.