06-16369804 info@omcbase.nl

Search Engine Optimisation (SEO)

Zorg voor een goede organische vindbaarheid!

Search engine optimisation (SEO)

Search engine optimisation, ook wel bekend van de afkorting ‘SEO’ dient als basis voor vele campagnes. De spelregels van Google en andere zoekmachines zijn de laatste jaren aangescherpt en dit zorgt ervoor dat je niet zomaar een SEO-optimalisatie kunt doorvoeren. Het is een doorlopend proces geworden waarin meer dan 200 factoren een rol spelen.

Door op de juiste manier SEO-marketing in te zetten worden jouw webpagina’s, en dus jouw business goed vindbaar in de zoekmachines. Hierdoor gaan je conversies omhoog en zal je business groeien!

Belangrijke facetten binnen een SEO-optimalisatie:

  • Techniek: de techniek van jouw website moet helemaal kloppen. Het is belangrijk dat we deze geheel onder de loep nemen en waar nodig op de juiste wijze inrichten.
  • Zoekwoorden: zonder een goede zoekwoordanalyse kun je eigenlijk geen SEO inzetten. De zoekwoorden spelen met name in op de touch fase binnen de customer journey. Dit is de fase waarin een prospect het aanknopingspunt met jouw product, diensten of bedrijf moet vinden. Samen leggen we de belangrijkste zoekwoorden voor jouw business vast.
  • Autoriteit: dit kun je opbouwen door linkbuilding werkzaamheden in te zetten, maar bijvoorbeeld ook door je website doorlopend van goede content te voorzien of social media marketing in te zetten.

1. Samen inventariseren

2. Een voorstel ontvangen

3. Start met SEO

Het succes van onze klanten voelt als een succes voor onszelf. Het OMCBase team zet zich altijd 100% in om van uw campagne een succes te maken. Realistische doelstellingen, zuivere communicatie en goed projectmanagement zijn hier de sleutel tot succes. Wil je  meer informatie of samen inventariseren hoe we van jouw campagne een succes kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Martijn Assinck

Online Marketeer | Projectmanager

Klantbeoordelingen

We vragen onze klanten regelmatig om ons te beoordelen. Dit doen we zodat we kunnen zorgen dat ons werk altijd van goede kwaliteit blijft. Onderstaand lees je hoe onze huidige klanten de samenwerking met OMCBase ervaren.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18

Mail, app of bel mij terug

* Kies zelf hoe je met ons in contact wil komen