Search
Engine
Optimization

Zorg voor een goede organische vindbaarheid, met behulp van Search Engine Optimization!

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization is de basis voor vele campagnes. Je optimaliseert je pagina’s om hoger in de zoekmachines te eindigen. Je zorgt ervoor dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Door op de juiste manier SEO-marketing in te zetten, wordt jouw onderneming goed vindbaar in de zoekmachines. Er komen meer mensen op je website, wat de kans op een hoger aantal leads en uiteindelijk conversies vergroot. Search Engine Optimization is dus een manier om je onderneming flink te laten groeien!

Zorg dat je organisch beter vindbaar bent in zoekmachines

Samen bespreken we wat we gaan doen om jouw doel(en) te behalen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op!

Wat doet SEO in de customer journey?

Via de customer journey laten we je zien hoe Search Engine Optimization jouw onderneming helpt om te groeien. Dit model illustreert de klantreis die een prospect aflegt. Van kennismaking met tot klant van jouw onderneming. 

Wij vertellen je graag waarom Search Engine Optimization zo belangrijk is voor jouw onderneming.
Customer journey-fases die bij SEO niet worden aangeraakt, zijn lichter gemaakt. Wel oppert deze vervolgstappen op basis van SEO.

Touch

Het bereiken/aanspreken van je doelgroep. Hoe hoger jouw website in Google staat, hoe meer clicks op jouw links, des te meer websitebezoekers. Onthoud: SEO is altijd alleen organisch.

TELL

Laat je pagina aansluiten op wat mensen zoeken. Denk aan titels en een pagina-beschrijving. Interesseer de potentiële klant. Leid ‘zwevende zoekers’ naar jouw website. Resultaat? Een hoger aantal leads en conversies.

SELL

Als de interesse is gewekt, moet je overgaan op het overhalen van de potentiële klant. Deze kan ook in Google kijken wat andere mensen van je bedrijf vinden, bijvoorbeeld via Google Reviews. Ook dit hoort bij een SEO-optimalisatie.

CARE

Bied je klant een geweldige service na zijn/haar aankoop. Denk aan klantenservice, of via e-mails klanten op de hoogte houden over diensten of producten.

Met een sterke Search Engine Optimization-strategie kun je ontzettend veel voorsprong creëren op je concurrenten. Hoe beter je inspeelt op de factoren die van invloed zijn, hoe hoger jouw pagina’s in de zoekmachine worden getoond.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 32,5 procent van mensen die een zoekopdracht uitvoerden, klikt op de bovenste link. Daarna neemt het drastisch af: 17 procent klikt op de tweede link en ongeveer 11 procent kiest de derde…

 

 

Marthijn van der Velde
Online Marketeer & Content Creator

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
At the moment we are working together with Yaël to full satisfaction for a number of months. The strategic approach combined with the hands on mentality is a great success for us. Google quickly realized that our website had made an improvement and continues to be in the ranking daily. Yaël thinks along with you as if it were his own company, sketches real expectations and makes them true! We are very satisfied and strongly recommend Yaël (although we hope that he has enough time left for us ;-))
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Thank you very much to Yaël Sigger!Honest and helpful!His advice helped me on the road where I did not like to recruit employees for our business. Also received advice regarding our website.As far as I am concerned a must! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Good cooperation with OMCBase for online promotion. To the point, very focused approach!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Great knowledge of new techniques, speed and a very efficient and professional way of working. OMCBase really deepens the customer.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
My experience with OMCBase is that it is a young, dynamic and very "to the point" company. Their vision with the Customer Journey model ensures that you come to a thorough and professional plan quickly and carefully. The team really gives you the feeling that they are there for your company, but above all, they also stand for it! Realistic objectives, clear formulations and efficient working methods make OMCbase a perfect partner for BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

  Bel mijMail mijApp mij

  info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

  Kies je voor SEO bij OMCBase, dan:

  Gaan we eerst samen inventariseren

  Ontvang jij van ons een voorstel

  Gaan wij je website SEO-optimaliseren

  Merk jij een stijging in websitebezoekers, conversies en leads

  Belangrijke facetten binnen een SEO-optimalisatie:

  • Techniek: de techniek van jouw website moet helemaal kloppen. Deze nemen we geheel onder de loep. Waar nodig brengen we verbeteringen aan.
  • Zoekwoorden: zonder een sterke en gerichte zoekwoordanalyse kun je eigenlijk geen SEO inzetten. De zoekwoorden spelen vooral in op de touch-fase binnen de customer journey. Dit is de fase waarin een prospect het aanknopingspunt met jouw product(en), dienst(en) of bedrijf vindt. Samen leggen we de belangrijkste zoekwoorden voor jouw onderneming vast. Zo kunnen we jouw doelgroep goed bereiken.
  • Autoriteit: dit bouw je op door linkbuilding in te zetten, maar bijvoorbeeld ook door je website doorlopend van goede content te voorzien of door social media marketing in te zetten.

  Deze drie facetten zijn ontzettend belangrijk, maar nog niet dekkend. Wij gaan je helpen een totaalplan op te stellen. Samen met jou gaat OMCBase kijken naar de beste manier op Search Engine Optimization toe te passen om jouw website zo hoog mogelijk in Google te laten ranken.

  Jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

  Het uitvoeren van SEO is van grote invloed op de vindbaarheid van je website. Niet iedere ondernemer kiest er echter voor om hier zelf mee aan de slag te gaan. Zij laten het doen door een professioneel bureau. Mensen die hun zoekmachine marketing uitbesteden kiezen hiervoor om verschillende redenen. Om jou te helpen beslissen zetten we deze redenen op een rijtje.

  Tijdgebrek

  Sommige ondernemers hebben niet genoeg tijd om bezig te gaan met hun SEO. Het is een proces dat niet van dag één op dag twee directe resultaten geeft. Er moet geoptimaliseerd worden, gemeten worden, weer geoptimaliseerd worden, et cetera. Het is een iteratief proces. Het is niet altijd mogelijk om hier voldoende de tijd voor te nemen of om een specialist in dienst te hebben die hierop kan focussen. In plaats van kostbare tijd kwijt te zijn aan halve resultaten, biedt een zoekmachine marketing bureau hulp.

  Expertise

  Als je gaat bouwen aan je business, wil je dat het goed gebeurt. Niet iedere ondernemer heeft evenveel kennis van het online vindbaar maken van diens business. Een zoekmachine marketing bureau kent het reilen en zeilen op het gebied van SEO. Deze weet precies welke trends er zijn op dat moment en hoe de beste resultaten behaald kunnen worden. Dit is ideaal voor veel bedrijven. Ondernemers willen hun zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een professioneel marketing bureau dat zorgt voor betere vindbaarheid en meer leads. Zij vinden dit de meest efficiënte manier van online groeien. Ze houden zelf tijd over om op andere facetten binnen hun bedrijf te focussen, terwijl het ingeschakelde team aan de slag gaat met de SEO.

  Resultaten van het uitbesteden

  Je SEO uitbesteden heeft grote positieve effecten op je business. Door de juiste zoekwoorden toe te voegen aan je teksten, zorg je ervoor dat zoekers jou beter kunnen vinden. Jouw website wordt door je SEO teksten sneller getoond als relevante pagina op basis van de opgegeven zoekterm.

  Hoe meer websitebezoekers jij krijgt, hoe meer leads je binnenhaalt. En meer leads zorgen vaak ook voor meer conversies. Het is dus aan te raden om aan de slag te gaan met je SEO. Je kunt dit zelf proberen aan de hand van gericht zoekmachine marketing advies van ons enthousiaste team. Je kunt ook besluiten om de gehele SEO uit te besteden. In beide gevallen staat de groei van jouw business centraal. We staan altijd voor je klaar om je hierbij te helpen.