Marketing-
communicatie-
strategie

Behaal jouw (online) doelstellingen

Verzeker online groei

Het ondernemen zorgt voor genoeg uitdagingen. Jouw onderneming of organisatie daarbij ook laten groeien kun je als lastig ervaren. OMCBase werkt daarom graag aan een stevig online fundament. Breng de rust en je vertrouwen weer terug. Samen inventariseren we jouw situatie, ontwikkelen we een online Marketingcommunicatiestrategie en maken we een onderhoudsplan waarmee je onderneming of organisatie de toekomst in kan. Online groei verzekerd.

Steun in online marketing van begin tot eind

Wil jij graag hulp bij het realiseren van een stevig online fundament?
Samen stellen we een plan op en gaan we werken aan jouw doelstelling(en).
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

Het proces: hoe wij te werk gaan

We geven je graag een inzicht in wat je kunt verwachten als wij je helpen. Stap tot stap nemen wij je mee in het gehele proces van Online Marketing. Van begin tot eind.

Fase 1: Inventarisatie & Ontwikkeling

Wat wil je bereiken?” en “Wat heb je daarvoor nodig?

Door middel van Customer Journey’s krijgen we scherp wat er nodig is om jouw klanten te verleiden, te verbinden en te behouden. We kijken naar wat je communiceert, hoe je dat doet en waarom je dat doet.

g

FASE 2: LANCERING & Monitoring

Het combineren van disciplines (denk aan SEO, SEA, Social Media-campagnes, Webontwikkeling, en andere) creëert een goed functionerend online fundament.

De campagnes gaan draaien op de doelen die gesteld zijn en door middel van rapportages monitoren we de vooruitgang.

FASE 3: ONDERHOUD EN OPTIMALISATIE

 “Hoe houd ik mijn online fundament up-to-date? en “Hoe blijf ik langer goed vindbaar?

Scherpe marketing/sales funnels en geoptimaliseerde, goed onderhouden campagnes blijven op een efficiënte manier de autoriteit van je website(s) verhogen en behouden.

Cases die wij hebben mogen uitvoeren

Wij bieden geen ‘all-size-fits-all’. Ieder partnerschap met OMCBase betekent een eigen aanpak, en een specifieke samenstelling van onze expertises. Met trots laten we zien welke projecten wij al hebben mogen uitwerken.

BeLive

- Meer aanmeldingen genereren! "Wij willen graag meer aanmeldingen genereren van mensen die ons willen helpen met zaken omtrent festivals." Maarten van de Kerkhof, initiatiefnemer van het platform, wist dat er potentie zit in deze online spil tussen...

Ampco Flashlight

- Online strategie en implementatie "Formuleer een online strategie die ons helpt onze toekomstige businessdoelstellingen te behalen, en zorg ervoor dat deze strategie intern draagvlak krijgt, geïmplementeerd wordt en de Ampco Flashlight Group klaarmaakt voor verdere...

THFC, training en coaching

 - Meer leads binnen de regio! "Maak een plan op basis van mijn businessdoelstellingen, en zorg voor een toename van trainingsaanvragen in specifieke regio’s."  Zo begon de samenwerking met THFC. Als communicatietrainer of -coach is er weinig tijd voor het...

WondereWoonWereld

- Meer traffic! "Kun je ons helpen onze online business te optimaliseren?" Vanuit die behoefte is de samenwerking tussen OMCBase en WondereWoonWereld.nl opgestart. Op dit moment optimaliseren we blogs en landingspagina’s, en beheren we gezamenlijk de gehele SEO- &...

Het traject van een marketingcommunicatiestrategie behoeft veel aandacht en focus. Van begin tot eind. Zo behalen wij het beste resultaat voor jouw bedrijf of organisatie.

We gaan samen zitten, stellen doelen op en zorgen dan voor de lancering. Het inzien van de tussentijdse resultaten van de doelstellingen geeft een ontzettende voldoening en motivatie. Samen werken aan een prachtig fundament: dat doen we samen.

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

 

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Onze werkwijze

Samen inventariseren

Een voorstel ontvangen

Campagne starten

Behaal jouw (online) doelen