06-16369804 info@omcbase.nl

Verzeker online groei

Het ondernemen zorgt voor genoeg uitdagingen. OMCBase werkt daarom graag aan een stevig online fundament wat rust brengt op het online front. Samen inventariseren we jouw situatie, ontwikkelen we een online marketing communicatie strategie en maken we een onderhoudsplan waarmee je business de toekomst in kan. Online groei verzekerd.
 
 

FASE 1: INVENTARISATIE EN ONTWIKKELING

Wat wil je bereiken en wat heb je daarvoor nodig? Dat zijn de hoofdvragen in de inventarisatiefase. Het vormen van de online Marketing & Communicatiestrategie is een belangrijk onderdeel van het opzetten of verstevigen van je online fundament. Door middel van customer journeys krijgen we scherp wat er nodig is om jouw klanten te verleiden, te verbinden en te behouden. Misschien heeft jouw business en je huidige online fundament aan een aantal SEA-campagnes op korte termijn voldoende. Of vraagt je businessplan bij gebrek aan een online fundament om een uitgebreide integrale aanpak?

 

FASE 2: LANCERING

Een goed online fundament vraagt om een aantal randvoorwaarden. Zoals een Contentstrategie, waarbinnen SEO, SEA, Social en E-mail campagnes een belangrijke rol spelen. De kunst is om de juiste samenhang voor jouw business te bepalen. Het geheel zal gevormd worden in samenspel met de bestaande marketing en  communicatie elementen die al goed functioneren. Zo creëren we door het combineren van alle disciplines snel een goed functionerend online fundament. De campagnes gaan draaien op de doelen die gesteld zijn en door middel van rapportages monitoren we de vooruitgang.

 

FASE 3: ONDERHOUD EN OPTIMALISATIE

Je bedrijf is in beweging, de business van alle dag slokt alle tijd op. Onderhoud van het Online fundament heeft continue  aandacht en  voortdurende optimalisatie nodig. OMCBase biedt hiervoor op maat pakketten aan. En zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Samen creëren we funnels voor segmenten, onderhouden en optimaliseren alle campagnes en zullen op een efficiënte manier de autoriteit van je website(s) blijven verhogen en behouden. Wij zijn je online oren en ogen zodat jij je kan richten op je business.

Cases

Iedere klant van OMCBase kent een eigen aanpak en samenstelling qua expertises. Om een goede idee te krijgen welke projecten OMCBase draait zijn er een aantal cases uitgewerkt.

Ampco Flashlight

Online strategie en implementatie Formuleer een online strategie die ons helpt onze toekomstige businessdoelstellingen te behalen en zorg ervoor dat deze strategie intern draagvlak krijgt, geïmplementeerd wordt en de Ampco Flashlight Group klaarmaakt voor verdere...

THFC, training en coaching

Meer leads binnen de regio! Als communicatietrainer of coach krijg je van het bedenken en uitvoeren van je online zichtbaarheid waarschijnlijk niet meteen heel veel energie.   OMCBase kreeg van THFC de vraag; maak een plan op basis van mijn business doelstellingen en...

Wondere Woon Wereld

Meer traffic! Kun je ons helpen onze online business te optimaliseren? Vanuit die behoefte is de samenwerking tussen OMCBase en Wondere Woonwereld opgestart. Op dit moment optimaliseren we blogs, landignspagina’s en beheren we gezamenlijk de gehele SEO- &...

Klantbeoordelingen

We vragen onze klanten regelmatig om ons te beoordelen. Dit doen we zodat we kunnen zorgen dat ons werk altijd van goede kwaliteit blijft. Onderstaand lees je hoe onze huidige klanten de samenwerking met OMCBase ervaren.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18

Mail, app of bel mij terug

* Kies zelf hoe je met ons in contact wil komen