Website laten maken
in Lochem

Samen bouwen aan het online fundament van jouw business.

Een passende website laten maken in Lochem

Bevindt jouw bedrijf zich in Lochem en wil je een website laten maken? Dan kan het team van OMCBase jou verder helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw business zich online op een fantastische wijze kan presenteren. Heb je al een idee hoe je de website wil laten maken? Of laat je dat liever aan ons over? Wij staan in beide gevallen voor jou klaar.

Klaar voor een kop koffie?

Samen bespreken we hoe we jouw perfecte website gaan bouwen.
Combineer dit met marketing voor een significante online groei van je business.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Spreken we je straks?

Cases die wij hebben mogen uitvoeren

Wij bieden geen ‘all-size-fits-all’. Ieder partnerschap met OMCBase betekent een eigen aanpak, en een specifieke samenstelling van onze expertises. Met trots laten we zien welke projecten wij al hebben mogen uitwerken.

[dgbc_blog_carousel type=”3″ include_categories=”17″ show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_more=”on” read_more_text=”Lees meer” show_items_desktop=”4″ arrow_nav=”on” dot_nav=”on” loop=”on” autoplay=”on” hoverpause=”on” equal_height=”on” arrow_color=”#ffffff” arrow_background_color=”#ea5474″ arrow_font_size=”38px” dots_color=”#ced9dd” dots_active_color=”#ea5474″ _builder_version=”4.4.1″ global_colors_info=”{}”]
[/dgbc_blog_carousel]

Jouw business is uniek. Dat moet natuurlijk terugkomen in je website. Daar gaan we samen voor zorgen. Jij vertelt ons wat jouw onderneming nou zo speciaal maakt.

Heb je een specifieke (misschien een niche) doelgroep? Beschik jij over een geweldig aanbod? Of is jouw service van de hoogste kwaliteit? Op basis van jouw info gaan wij in Lochem een website maken voor jouw business. Het maakt hierbij totaal niet uit waar je onderneming is gesitueerd. Dat is het mooie van online marketing!

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

 

[google-reviews-pro place_photo=https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/generic_business-71.png place_name=OMCBase place_id=ChIJcV8wWUWNx0cRcywOGtNFAUE min_filter=4 hide_photo=true hide_avatar=true disable_user_link=true view_mode=slider slider_count=1 open_link=true lazy_load_img=true]

Neem contact op

[contact-form-7 id=”1905″ title=”Algemeen contactformulier”]

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Onze werkwijze

Samen inventariseren

Jij ontvangt een voorstel

Wij gaan jouw website bouwen

Jij behaalt jouw (online) doelen

Word met jouw website vindbaar in de regio Lochem

Bevindt jouw bedrijf zich in Lochem of omgeving? Dan is OMCBase de ideale online marketing partner voor jou. Met je nieuwe website geniet jij gegarandeerd meer naamsbekendheid in de regio en/of ver daarbuiten. Samen zorgen we ervoor dat jij een geweldige online fundatie krijgt voor jouw business. Met de juiste online marketing bereiken we regio Lochem of daaromheen liggende plaatsen zoals Barchem, Laren, Almen, Vorden, Harfsen, Ruurlo, Zutphen en nog meer. Zo bind jij gemakkelijk nieuwe klanten uit de buurt aan je business. Kom gezellig langs voor een intakegesprek of een overlegsessie. Maar ook als jij graag mensen buiten Lochem wil bereiken kun je het enthousiaste team van OMCBase inschakelen. Vanuit een prachtige groene omgeving zorgen wij ervoor dat jij in jouw regio vindbaar wordt met je nieuwe website. Zo vergroot jij zonder veel moeite je netwerk en uiteindelijk je klantenbestand.

Responsiveness is de must

Responsiveness (mobielvriendelijkheid) is een absolute must voor jouw website. Ontzettend veel websiteverkeer gaat via mobiele apparaten. Onderweg, in de tuin of tijdens de pauze: vrijwel altijd is er een mobiel of tablet in de buurt. Jouw website moet daarom geoptimaliseerd zijn voor deze apparaten. OMCBase neemt dit altijd als uitgangspunt: de website gaat niet de deur uit voordat deze op alle relevante afmetingen optimaal werkt. Een niet-responsive website zorgt voor een negatieve gebruikerservaring en voor een toename van het bouncepercentage (het aantal bezoekers dat na aankomst op een website op de huidige pagina blijft en geen nieuwe actie onderneemt).

Geen klant maar partner

Bij OMCBase ben jij geen klant. Nee, bij ons ben jij een partner. We snappen jouw drive om vindbaar te zijn. Jij bent immers ook een ondernemer, net als wij allemaal. OMCBase werkt daarom ook niet voor jou, maar met jou. Jij wilt online zichtbaar worden en wij gaan daarvoor jouw website maken vanuit Lochem. Ons enthousiaste en jonge team bestaat uit specialisten op verschillende gebieden. Naast jouw website bouwen kunnen we deze ook onderhouden en laten groeien met online marketing.

Groeiend aantal klanten

Ben jij er klaar voor om online goed gevonden te worden met je website? Zodra deze online staat, kunnen we hier desgewenst op focussen. Er zijn verschillende manieren om jouw business online onder de aandacht te brengen. Zo kunnen we bijvoorbeeld insteken op Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, linkbuilding, contentmarketing, social media marketing en nog veel meer.

Hoe meer mensen er naar jouw website komen, hoe meer mogelijk geïnteresseerden hier tussen zitten. Als mensen een kleine stap zetten richting het aankopen of aanvragen van je aanbod, noemen we dit een lead. Denk hierbij aan inschrijven voor een nieuwsbrief, een datasheet downloaden of een contactformulier invullen.

Samen zorgen we ervoor dat jouw leads op een gemakkelijke manier kunnen converteren. Bijvoorbeeld door bij het website bouwen zo veel mogelijk rekening te houden met de navigatie. Voor de bezoeker met het van begin (aankomst op jouw website) tot eind (lead of conversie) gemakkelijk zijn om de website te gebruiken. Tijdens het maken van je website letten we hier op.

Ga all-in met een adembenemende huisstijl

Een website heeft een bepaalde vormgeving. Hoe je site er uit ziet wordt gebaseerd op de huisstijl van je bedrijf. Als je deze nog niet hebt is dat geen probleem. Samen kunnen we deze gaan ontwikkelen. Een huisstijl zorgt voor de nodige bekendheid. Hoe bekender jouw merk wordt, hoe effectiever je uitingen zullen zijn. Een huisstijl bestaat onder andere uit:

  • Kleurgebruik
  • Lettertypegebruik
  • Een eigen logo
  • Vaste vormen en verhoudingen

De ontwikkelde huisstijl pas je toe op al je uitingen. Dit wil zeggen dat deze terugkomt in zowel je website als in je advertenties, je social media posts, je e-mails, je nieuwsbrieven, je offerte, je briefpapier en eventueel je offline reclamemiddelen zoals flyers, posters of brochures. Wil jij je website laten maken door ons team uit Lochem? Dan helpen wij jou desgewenst ook bij het ontwikkelen van je huisstijl.

Wees in Lochem je concurrenten voor

In deze online wereld is concurrenten van jouw business vinden niet lastig. Door bronnen als Google en social media kan de potentiële klant al binnen enkele klikken op hun pagina terechtkomen. Wees je concurrenten voor. Een website maken die perfect aansluit op jouw business — en je doelgroep — en deze met de juiste online marketing strategie onder de aandacht van je potentiële klanten brengen werkt hiervoor het beste. Hoe beter jouw website aansluit op de problemen en behoeften van de bezoeker, hoe sneller deze geneigd is met jou in zee te gaan en je concurrenten links te laten liggen. Van tevoren een concurrentieanalyse uitvoeren is een prima zet.