Webontwikkeling

De ontwikkeling van je website is cruciaal en onmisbaar: het is de basis voor je onderneming of bedrijf.

Een website ontwikkelen of webshop opzetten en goed gevonden worden

Een website ontwikkelen of een webshop laten maken: met webontwikkeling kan het! Het internet is al een tijdje het allerbelangrijkste medium om nieuwe klanten te krijgen. Hiervoor moet je uiteraard in het bezit zijn van een website. Op je website kun je jouw content delen. Denk bijvoorbeeld aan producten in je webshop, of beeldmateriaal als je fotograaf bent. Tekst is ook belangrijk, zeker omdat je daar op gevonden wordt. Een ideale combinatie is bepalend voor een effectieve en rendabele website of webshop opzetten.

Realiseer een rendabele en aantrekkelijke website

Wil jij een aansprekende website met veel bezoekers, conversies en leads?
Samen bespreken we wat er nodig is om jouw doel(en) te behalen.
We zorgen voor de perfecte vormgeving, content en techniek!

Webontwikkeling gezien vanuit de customer journey

Het customer journey-model beschrijft de ‘aanraakpunten’ (touchpoints) met de potentiële klant. ‘Waar?’ en ‘Hoe?’ zijn goede vragen in dit model. Van kennismaking met, tot klant zijn van jouw onderneming.

Om je een idee te geven over wat webontwikkeling voor jouw onderneming betekent, beschrijven we dit in het customer journey-model. 

Touch

Hier maken potentiële klanten kennis met je bedrijf. Vaak gebeurt dit via Google. Door hier bij het ontwikkelen van de website vast rekening mee te houden zijn hebben we straks een technische geoptimaliseerde website die in potentie goed vindbaar wordt.

TELL

Hier wordt de prospect geïnteresseerd. Vertel waarom jij de juiste onderneming bent voor hen. Met een passende en accurate webontwikkeling speel je precies in op de wensen en behoeften van je potentiële klanten. Zo leid je hen makkelijk naar de volgende belangrijke fase.

SELL

Potentiële klanten worden in deze fase officieel klant. Kruip hierbij in de huid van je doelgroep. We doen een aanbod waar de potentiele klant niet omheen kan. Met webontwikkeling zorgen we ervoor dat dit proces zo min mogelijk obstakels heeft. Dit zorgt voor een optimaal aantal conversies.

CARE

De essentie van deze fase is dat de klantrelatie behouden wordt. Je wilt dat hij/zij bij jou terugkomt. En dat jij niet vergeten wordt. Dit laatste voorkom je met een goede vormgeving van je website en met relevante, up-to-date content.

 Het is belangrijk om een punt te hebben waar je jouw producten of diensten kunt verkopen.

Vanaf dat punt kunnen mensen zien wat jij doet en kunnen zij of een bestelling plaatsen, of contact met jou opnemen. Je eigen website of webshop laten maken? We beginnen altijd bij de doelgroep, vanuit daar ontwikkelen we een nieuwe website of webshop. Door verschillende iteraties toe te voegen borgen we samen met jou de kwaliteit.

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Werkwijze webontwikkeling bij OMCBase:

We gaan samen inventariseren

Jij ontvangt een voorstel

Wij ontwikkelen je website/webshop

Jij ziet meer websitebezoekers, conversies en leads

De eerste indruk moet goed zijn

Het is belangrijk dat een website of webshop er goed en gelikt uitziet. Niet alleen visueel, maar ook voor Google. Verkeerd gelinkte pagina’s of dode links zijn funest voor je website. Google straft deze ‘negatieve gebruikerservaring af’, maar jouw gebruikers kunnen dit uiteraard zelf ook doen. Gebruikers van websites zijn steeds kritischer en dat maakt dat jouw website er goed uit moet zien. De eerste indruk moet goed zijn. Er moet niet te veel informatie staan, en de informatie die er staat moet antwoord geven op de vraag of behoefte(n) van de bezoekers. Ook moet jouw website mobielvriendelijk zijn. Wanneer een website niet of slecht te bezoeken is op mobiel, zullen mensen snel afhaken. Vergeet niet: de verdeling tussen ‘desktop viewers’ en ‘mobile viewers’ is vaak in het voordeel van de laatste groep. Een professionele website of webshop laten maken is daarom van groot belang.

Relevante zoekwoorden maken jou goed vindbaar

Een website moet natuurlijk vindbaar zijn in de zoekmachines. Om je daarbij te helpen bieden wij Search Engine Optimization aan. Nuttige teksten voor jouw doelgroep, waarbij ook nog eens de meest relevante zoekwoorden voor die pagina worden gebruikt. Op deze manier zullen zowel Google als de gebruikers jouw website relevant en daarom interessant vinden.

Jij houdt zelf de regie in handen

Zelf bepalen wat op de website komt, dat is wat belangrijk is. Ook als het gaat om de content. Het is jouw website en wij helpen jou daar bij. Uiteraard zullen we voorstellen doen en kun je besluiten om het website ontwikkelen of webshop opzetten aan ons over te laten. In beide gevallen vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. En dat je goed gevonden wordt! Neem contact op met OMCBase en ontdek dat een website of webshop opzetten zijn vruchten afwerpt. Wij begeleiden jou en gaan samen met jouw input werken aan het ontwikkelen van een website of het opzetten een webshop door middel van webontwikkeling.

Webshop marketing uitbesteden?

Bij het managen van een webshop komt veel kijken. Allereerst moet de techniek helemaal in orde zijn. Je moet een betrouwbaar platform hebben waarop jij je producten kunt aanbieden. Deze moet goed werken, overzichtelijk zijn en converterend in elkaar zitten. Als de webshop eenmaal in de lucht is, moet deze ook gevonden worden. Als je hier zelf weinig tijd voor hebt kun je deze webshop marketing uitbesteden aan OMCBase. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten uit verschillende gebieden. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij een sterk fundament hebt voor je online winkel. Kies je voor het uitbesteden van je webshop marketing? Dan kijken we waar jij op dit moment staat.

Van opstart tot groei

Sta jij nog aan het begin van je webshop? Dan is je webshop marketing uitbesteden aan ons een efficiënte en rendabele keuze. Samen gaan we op zoek naar de meest passende strategie voor jouw webwinkel. Hoe wil jij bekend staan? Wie wil jij bereiken? Welke concurrenten heb je? Deze en andere vragen komen voorbij. De antwoorden hierop vormen de basis voor je markting. Om je webshop vindbaar te maken en goed te laten converteren, staan wij je bij tijdens het gehele proces. Wij stoppen niet als we je webshop online hebben gezet. We maken het ons doel dat jij meer en meer websitebezoekers, leads en uiteindelijk conversies krijgt.

Inhaken op een later stadium

Misschien heb jij je webshop al een tijdje online staan, maar merk je dat deze vooruitgang kan gebruiken. Ook dan kun je je webshop marketing uitbesteden aan ons. We gaan onderzoeken hoe jouw webwinkel weer goed kan geen converteren. Misschien heb je wel nieuwe teksten nodig, gaan we adverteren of zetten we in op e-mailmarketing. We doen alles in overleg met jou, zodat jij nooit de regie kwijtraakt. Op basis van de strategie die we gaan opstellen voeren we de benodigde taken uit.

Waarom je webshop uitbesteden aan OMCBase?

Jij wilt uiteraard gaan groeien met je webshop. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit een vrolijke en enthousiaste groep specialisten die verschillende vakgebieden beheersen. Zo weet jij zeker dat je goed zit: van strategie tot uitwerking en van livegang tot continue evaluatie. Van begin tot eind ben jij in handen van kanjers die weten wat ze doen en die zich volledig inzetten voor jouw resultaten. Aan welke resultaten je dan zoal moet denken? Wat dacht je van:

  • Meer relevante bezoekers op je webshop ontvangen;
  • Bezoekers langer kunnen vasthouden;
  • Meer aankopen of aanvragen geneneren;
  • Echte waarde bieden voor je bezoekers;
  • Meer naamsbekendheid genereren voor je webwinkel;
  • Een snellere website;
  • Goed vindbaar worden;
  • Van normale klanten loyale klanten maken;
  • … en nog meer.

Ben jij klaar om te groeien? Wacht dan niet langer en bel ons of stuur ons een berichtje. Vertel ons wat je graag wilt bereiken en hoe je van plan bent om dat te gaan doen. Dan komen we er samen gegarandeerd uit. Je webshop marketing uitbesteden aan OMCBase zal absoluut zijn vruchten afwerpen.