Webontwikkeling

De ontwikkeling van je website is cruciaal en onmisbaar: het is de basis voor je onderneming of bedrijf.

Vindbaar worden? Laat een website ontwikkelen

Een website ontwikkelen of een webshop opzetten: met webontwikkeling kan het! Het internet is al een tijdje het allerbelangrijkste medium om nieuwe klanten te krijgen. Hiervoor moet je uiteraard in het bezit zijn van een website. Op deze website kun je jouw content delen. Denk bijvoorbeeld aan producten in je webshop, of beeldmateriaal als je fotograaf bent. Tekst is ook belangrijk, zeker omdat je daar op gevonden wordt. Een ideale combinatie is bepalend voor een effectieve en rendabele website opzetten.

Realiseer een rendabele en aantrekkelijke website

Wil jij een aansprekende website met veel bezoekers, conversies en leads?
Samen bespreken we wat er nodig is om jouw doel(en) te behalen.
We zorgen voor de perfecte vormgeving en content. Spreek ik je straks?

Webontwikkeling gezien vanuit de customer journey

Het customer journey-model beschrijft de ‘aanraakpunten’ (touchpoints) met de potentiële klant. ‘Waar?’ en ‘Hoe?’ zijn goede vragen in dit model. Van kennismaking met, tot klant zijn van jouw onderneming. De hele reis van de prospect komt aan bod. In ons blog over het customer journey-model gaan we er dieper op in.

Om je een idee te geven over wat Webontwikkeling voor jouw onderneming betekent, beschrijven we dit in het customer journey-model. De fases die niet worden aangeraakt door deze diensten, zijn lichter gemaakt. Deze geven wel uitleg over de invloed van webontwikkeling op de betreffende fase.

Touch

Hier maken potentiële klanten kennis met je bedrijf. Vaak gebeurt dit in Google, of via display advertising. Met eerstgenoemde, zit er een dunne lijn tussen Webontwikkeling, contentmarketing en SEO. Het optimaliseren van je in de zoekresultaten getoonde titel en meta-beschrijving valt meer niet onder webontwikkeling, dan dat het wel doet.

TELL

Hier wordt de prospect geïnteresseerd. Vertel waarom jij de juiste onderneming bent voor hen. Met een passende en accurate webontwikkeling speel je precies in op de wensen en behoeften van je potentiële klanten. Zo leid je hen makkelijk naar de volgende belangrijke fase.

SELL

Potentiële klanten worden in deze fase officieel klant. Kruip hierbij in de huid van je doelgroep. We doen aanbiedingen en bieden beloningen waarvan wij weten dat ze daarop zitten te wachten. Met webontwikkeling zorgen we ervoor dat dit proces zo min mogelijk obstakels heeft. Dit zorgt voor een optimaal aantal conversies.

CARE

De essentie van deze fase is dat de zojuist ontstane klantrelatie, behouden wordt. Je wilt dat hij/zij bij jou terugkomt. En dat jij niet vergeten wordt. Dit voorkom je met een goede vormgeving van je website en met relevante, up-to-date content. Ontzorg de klant en maak terugkomen naar jouw website zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk.

Een webshop opzetten is iets dat ook onder webontwikkeling valt. Het is belangrijk om een punt te hebben waar je jouw producten of diensten kunt verkopen.

Vanaf dat punt kunnen mensen zien wat jij doet en kunnen zij of een bestelling plaatsen, of contact met jou opnemen. Ons team helpt je bij het realiseren van jouw droomwebshop. Samen gaan we inventariseren, en jouw eisen en wensen doorspreken. Webshop-ontwikkeling was nog nooit zo makkelijk. Wij helpen jou vanaf het begin: de tekentafel. Later zul je ontdekken hoe een webshop opzetten jouw onderneming geholpen heeft.

Yaël Sigger
Owner & Strateeg

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Werkwijze webontwikkeling bij OMCBase:

We gaan samen inventariseren

Jij ontvangt een voorstel

Wij ontwikkelen je website/webshop

Jij ziet meer websitebezoekers, conversies en leads

De eerste indruk moet goed zijn

Het is belangrijk dat een website of webshop er goed en gelikt uitziet. Niet alleen visueel, maar ook voor Google. Verkeerd gelinkte pagina’s of dode links zijn funest voor je website. Google straft deze ‘negatieve gebruikerservaring af’, maar jouw gebruikers kunnen dit uiteraard zelf ook doen. Gebruikers van websites zijn steeds kritischer en dat maakt dat jouw website er goed uit moet zien. De eerste indruk moet goed zijn. Er moet niet te veel informatie staan, en de informatie die er staat moet antwoord geven op de vraag of behoefte(n) van de bezoekers. Ook moet jouw website mobielvriendelijk zijn. Wanneer een website niet of slecht te bezoeken is op mobiel, zullen mensen snel afhaken. Vergeet niet: de verdeling tussen ‘desktop viewers’ en ‘mobile viewers’ is vaak in het voordeel van de laatste groep.

Relevante zoekwoorden maken jou goed vindbaar

Een website moet natuurlijk vindbaar zijn in de zoekmachines. Om je daarbij te helpen bieden wij Search Engine Optimization aan. Nuttige teksten voor jouw doelgroep, waarbij ook nog eens de meest relevante zoekwoorden voor die pagina worden gebruikt. Op deze manier zullen zowel Google als de gebruikers jouw website relevant en daarom interessant vinden.

Jij houdt zelf de regie in handen

Zelf bepalen wat op de website komt, dat is wat belangrijk is. Ook als het gaat om de content. Het is jouw website en wij helpen jou daar bij. Uiteraard zullen we voorstellen doen en kun je besluiten om het website ontwikkelen of webshop opzetten aan ons over te laten. In beide gevallen vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. En dat je goed gevonden wordt! Neem contact op met OMCBase en ontdek dat een website of webshop opzetten zijn vruchten afwerpt. Wij begeleiden jou en gaan samen met jouw input werken aan het ontwikkelen van een website of het opzetten een webshop door middel van webontwikkeling.