Linkbuilding
uitbesteden

Scoor beter in de zoekmachine van Google.

De kracht van linkbuilding

Linkbuilding helpt bij het verkrijgen van een betere autoriteit op jouw pagina of website middels links. Met de autoriteit van een website geeft Google aan hoe relevant, betrouwbaar en waardevol zij jouw website acht.

Hiervoor wordt op een aantal dingen gelet, waaronder het linkprofiel. Heb jij een krachtig linkprofiel? Dan zal Google eerder oordelen dat jouw website relevant is voor mensen die op een bepaalde term zoeken in de zoekmachine. En relevante websites krijgen van Google voorrang ten opzichte van andere websites.

Linkbuilding zorgt dus indirect voor een betere vindbaarheid. En bij OMCBase kun jij gemakkelijk je linkbuilding uitbesteden.

Linkbuildig uitbesteden en hoger scoren in Google?

Samen bespreken we wat we gaan doen om dit resultaat te behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Je linkbuilding uitbesteden bespaart jou en je bedrijf of organisatie veel tijd, geld en moeite. Dit kun jij weer in andere projecten investeren.

Wij pakken voor jou de linkbuilding op. De resultaten hiervan zullen we doorlopend met je bespreken. Wij zetten in op het behalen van de beste resultaten voor jouw online fundament, terwijl jij je focust op de zaken waar jij je normaal ook mee bezighoudt.

Verspil geen kostbare tijd en kies voor het uitbesteden van je linkbuilding bij OMCBase.

Marthijn van der Velde
Online Marketeer & Content Creator

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Kies je voor linkbuilding uitbesteden aan OMCBase, dan:

Gaan we eerst samen inventariseren

Ontvang jij van ons een voorstel

Werken wij aan jouw vindbaarheid

Groeit jouw aantal websitebezoekers, conversies en leads

Hoe ziet een krachtig linkprofiel eruit?

Het is vrij lastig om exact vast te stellen hoe een perfect linkprofiel eruit ziet. Google geeft deze informatie namelijk niet prijs. Maar door onze ervaring kennen we een groot deel van de richtlijnen die aanwijzen waarom sterke websites zo goed ranken. Zo houden wij rekening met:

  • Kwalitatieve links;
  • Schadelijke links;
  • Links met relevante zoekwoorden als anchortekst;
  • Links met bedrijfs-/merknaam als anchortekst;
  • Links vanaf waardevolle domeinen;
  • Interne links.

Hoe zorg ik voor een goed linkprofiel?

Linkbuilding is een proces van de lange termijn. Wanneer er op een dag gewerkt wordt aan je linkprofiel, betekent dat niet dat je de week erna direct prijs hebt. Linkbuilding zal uiteindelijk het gewenste effect hebben door een goede strategie. Er zijn veel manieren die gebruikt worden om jouw linkprofiel op een degelijke wijze op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gastblogs schrijven met een link erin;
  • Het deelnemen aan startpagina’s
  • Het delen van jouw content op relevante kanalen (forumberichten, reacties, etc.);
  • IJzersterke en relevante content op jouw website.

Wil jij graag hoog ranken in Google en je linkbuilding uitbesteden? OMCBase bouwt voor jou een sterk linkprofiel op.

Monitoren van de (tussen)resultaten

Met online tools kunnen we de resultaten van het linkbuilding in de gaten houden. Zo krijgen we een passend beeld van hoe jouw website of linkprofiel is gegroeid. Wat kan er beter en wat gaat er goed? Wat zijn waardevolle punten waar we extra op kunnen inspelen? En wat zijn punten waarvan het beter is als we die laten varen? OMCBase gaat voor jouw website of linkprofiel op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Het enige wat je hoeft te doen om achter deze antwoorden te komen, is contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en staan voor je klaar om jou te helpen scoren met behulp van een sterk linkprofiel.