THFC, training en coaching

Een coachingsbureau dat meer trainingsaanvragen in specifieke regio's wilde. Een goed uitgedacht project met mooie resultaten. Met een gouden combinatie van doeltreffende keywords, nuttige SEO en een rendabele content-strategie.

 – Meer leads binnen de regio!

Maak een plan op basis van mijn businessdoelstellingen, en zorg voor een toename van trainingsaanvragen in specifieke regio’s.”  Zo begon de samenwerking met THFC. Als communicatietrainer of -coach is er weinig tijd voor het zelfstandig realiseren van online zichtbaarheid. Plus: niet iedereen staat altijd te springen om hieraan te beginnen. De specialisten van OMCBase gelukkig wel. Om een vruchtbare toekomst te realiseren voor deze onderneming werd er gericht op Oost-Nederland, waar dit bureau is gevestigd.

 

– THFC: Het eerste coachingsbureau van het oosten!

Eind jaren ’80 was THFC het eerste bureau voor Training en Coaching in Oost-Nederland. Een bijzonder ervaren en kundig team staat al jaren aan het roer en in een klein en hecht team van professionals wordt er elke dag samen met cursisten hard gewerkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor online optimalisatie weinig tijd, dus OMCBase mocht aan het werk!

 

– Beter zichtbaar, meer business!

Op basis van de juiste key-words is er begonnen met het optimaliseren van de zichtbaarheid in specifieke regio’s. Gekoppeld aan een contentmanagementstrategie zorgde dit voor aanzienlijke toename van leads in de nodige regio’s. De juiste middelen voor de juiste doelgroep: zo wordt je bereik optimaal en het aantal leads hoger.

 

Snel resultaat dat is natuurlijk belangrijk als je specifiek om een leadscampagne vraagt! En dat kregen we. Het team van OMCBase schakelt snel en  is pro-actief en de samenwerking verloopt prettig.

Max & Rite

Ondernemers, The Human Factor Consultants

Een greep uit de diensten die in het project van THFC zijn gebruikt:

(Online) strategie

(Online) marketingstrategie

We hebben geïnventariseerd wat er stond en hoe het online fundament kon gevormd worden om een vruchtbare toekomst tegemoet te gaan.

(Online) strategie

Search Engine Optimization

Er is extra goed gekeken naar de toen huidige content op de website. Deze is waar nodig aangepast en aangevuld om de pagina’s toe te spitsen op de regio’s waar THFC werkzaam is.

(Online) strategie

Contentmarketing

Het toevoegen van de juiste content en het delen van blogs is de combinatie die heeft gezorgd voor een stijging in het aantal leads in de beoogde regio’s.

Ook je online fundament bouwen of verstevigen?

  Bel mijMail mijApp mij

  info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

  Onze werkwijze

  Samen inventariseren

  Een voorstel ontvangen

  Campagne starten

  Behaal jouw (online) doelen