Google
Ads

Ontdek de kracht van Google Ads in je SEA-campagne!

Advertenties opzetten in Google Ads

Google Ads is een tool van Google waarmee je advertenties kunt aanmaken en bijhouden. Naast de tien organische zoekresultaten in de SERP (Search Engine Result Page) van Google, wordt er dikwijls een aantal geadverteerde links getoond. Dit is zeer nuttig voor degene wiens link daar staat, omdat de meeste mensen op een van de eerste drie links klikt en niet verder scrolt. Deze betaalde advertenties kunnen worden opgemaakt in Google Ads. We leggen je graag uit waarom Ads uitbesteden aan ons een hele slimme keus is voor je website.

Google Ads biedt jouw campagne zo veel meer

Samen bespreken we wat we gaan doen om jouw doel(en) te behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

Google Ads en de customer journey

De customer journey is in de online marketing een zeer waardevolle tool. Hiermee creëer je de klantreis die doorlopen wordt. Van kennismaking met tot klant worden van jouw onderneming.

Eigenlijk is de customer journey de basis voor je marketingstrategie. En daar komt Google Ads ook in voor. Hoe en waar precies, leggen we hieronder uit.

Touch

Google Ads zorgt voor advertenties in de zoekmachine. Je laat mensen die op jouw zoekterm zoeken kennismaken met jouw onderneming.

TELL

Hierbij bindt je potentiële klanten aan je onderneming. Je moet ze interesseren en naar de website leiden. Geef met aantrekkelijke advertenties antwoord op de vraag die je prospects hebben.

SELL

Als prospects zijn geïnteresseerd, moet je ze overhalen om klant te worden bij jou. Door middel van Google Ads kun je doelgroep nogmaals afvangen met retargeting, het is dus mogelijk om je merk of product top-of-mind te houden.

CARE

Deze fase behelst de nazorg nadat een klant een aankoop heeft gedaan. Blijf hen interesseren en houd ze binnenboord. Klantenservice, passende aanbiedingen of social media helpen hierbij.

Google Ads is een krachtige tool binnen de wereld van online marketing. Je kunt er echter niet zomaar zonder ervaring mee werken.

Ads is namelijk een programma waarmee geadverteerd kan worden. En adverteren kost geld. Het hangt af van allerlei factoren hoeveel een advertentie kost. Maar weet je niet hoe het programma werkt, dan is de kans groot dat je geld weggooit. En dat is zonde. Want in deze online wereld met veel concurrentie telt elke cent!

 

 

 

 

Martijn Assinck
Online Marketeer & Projectmanager

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Onze werkwijze met Google Adwords:

Samen mogelijkheden inventariseren

Jij ontvangt een voorstel van ons

Wij ontwerpen en publiceren de advertenties

Jij ontvangt meer websitebezoekers, conversies en leads

De efficiëntie van Google Ads

De structuur van Ads is ingedeeld om verschillende campagnes te creëren waarin verschillende advertenties online staan. Deze advertenties hebben heel veel mogelijkheden die stuk voor stuk nuttig ingezet kunnen worden. Mits je weet welke uitwerkingen deze aanpassingen hebben, uiteraard. Alom bekend is dat je voor Google Ads geld nodig hebt: het is immers adverteren. En dat is nooit gratis. Het zou zonde zijn om zonder genoeg kennis in huis, zelf aan de slag te gaan met Ads en op frequente basis veel geld te verliezen aan ongefundeerde instellingen en een wirwar aan mogelijkheden. Ads uitbesteden aan een Ads specialist is daarom een veilige en zeer efficiënte oplossing.

Van opmaak tot link

De advertenties van Google Ads maken gebruik van een bepaald format qua design. Zo ziet vrijwel elke advertentie er hetzelfde uit. Tenminste, als het gaat om tekst advertenties. Er kan ook gekozen worden voor Display Advertising: adverteren met afbeeldingen. Maar terug naar advertenties gebaseerd op tekst: deze hebben een vast uiterlijk. De inhoud kan vanzelfsprekend wel veranderd worden. En er kan zelfs extra informatie worden toegevoegd die je advertentie nog aantrekkelijker maken. Dit moet wel efficiënt gebeuren.

Less is less en more is more

Want hoewel iedereen zegt “less is more”, geldt dat niet bepaald voor adverteren op Google. Iedere adverteerder begint namelijk op hetzelfde niveau (de standaard opmaak van de advertentie). Het is daarna aan de Google Ads specialist om te zorgen voor een opvallende advertentie. En de naam van de website en een leuke titel is daarbij niet genoeg. Gelukkig biedt Ads deze mogelijkheden wel: je moet er alleen ook gebruik van maken.

Google Ads optimaal inzetten kost tijd en geld. OMCBase snapt dat je deze tijd het liefst zelf in je eigen zaken steekt. Wij willen je daarom helpen. Ads uitbesteden aan ons betekent dat we je gaan introduceren met Ads en dat we je meenemen in wat wij met deze tool voor jouw onderneming gaan betekenen. Uiteraard nemen we je altijd mee in de ontwikkelingen. Neem snel contact op voor de mogelijkheden omtrent Google Ads uitbesteden.