Facebook
advertising

Gebruik de enorme hoeveelheid gebruikersdata van Facebook als marketingtool! 

De mogelijkheden van Facebook als marketingkanaal

Tegenwoordig maken ruim 10 miljoen Nederlanders gebruik van Facebook en ook elders in Europa ligt het gebruikersaantal behoorlijk hoog; Facebook is en blijft ontzettend interessant voor marketeers. Hoewel er de laatste jaren een daling waarneembaar is qua aantal leden, zijn er voorlopig genoeg gebruikers over om Facebook interessant te houden voor ondernemingen zoals die van jou. 

Laat je onderneming zien op Facebook!

Facebook is een prachtig middel voor je marketingstrategie.
Samen bespreken we wat we gaan doen om jouw doel(en) te behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

Facebook telt vele gebruikers die elk hun eigen interesses hebben. Op deze interesses spelen wij in.

Bij adverteren op Facebook wordt gebruik gemaakt van de vele gegevens die Facebook over haar gebruikers heeft verzameld. Hierdoor kun je je marketingactiviteiten zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Locatie is hierin een belangrijke factor.

Emma Veldhuis
Copywriter & socials expert

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Kies je voor Facebook advertising met OMCBase, dan:

Gaan we samen inventariseren

Ontvang jij een voorstel

Gaan wij adverteren op jouw zakelijke Facebook

Behaal jij je (online) doelstellingen die je vooraf hebt bepaald

Wees specifiek met Facebook advertising

Om niet te veel geld uit te geven aan mensen die toch nooit een lead zullen worden, kan je in je advertenties kiezen voor een bepaalde provincie, regio, gemeente of zelfs een straal van zoveel kilometer gemeten vanaf de hoofdlocatie van je business. Alleen Facebookgebruikers in dit gebied zullen dan jouw advertentie zien. Andere eigenschappen waar je op kunt targeten zijn onder andere geslacht, leeftijd, werkveld, hobby’s en relatiestatus. De verschillende eigenschappen waar je op target kunnen worden gecombineerd, waardoor je bijvoorbeeld specifiek richting in mode geïnteresseerde huisvrouwen in de Achterhoek kunt adverteren.

Facebook Messenger Marketing

De populaire Messenger app van Facebookstelt je niet alleen in staat om rechtstreeks met je doelgroep in gesprek te gaan, ook is het mogelijk om hier te adverteren. Binnen Messenger zien gebruikers dan een preview van jouw advertentie tussen hun chats in staan. Als zij daarop klikken krijgen ze jouw gehele advertentie te zien, inclusief een link naar je website. 

Facebook Messenger Chatbot

Om je doelgroep een laagdrempelige en snelle communicatiemogelijkheid te bieden is het wellicht ook interessant om een Facebook Messenger bot in te zetten. Deze manier van Messenger marketing is persoonlijk, effectief en zeer gedetailleerd. Met de juiste vragen zet je je prospects namelijk in een bepaalde doelgroep. Zo kun je exact bieden wat die doelgroep vraagt, op welk tijdstip dan ook. 

Facebook uitbesteden bespaart tijd en geld

Adverteren op Facebook kent vele mogelijkheden. Deze hebben allemaal hun voordelen, maar ook nadelen als er niet voorzichtig mee wordt omgegaan. Heb je (nog) niet heel veel verstand van adverteren op Facebook, dan kan Facebook adverteren uitbesteden een overweging zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf als het gaat om Facebook advertising.