Instagram
advertising

Gerichte advertenties op een veelzijdig platform!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Ondanks alle extra functies en mogelijkheden is en blijft Instagram een visueel platform. Hiermee speelt Instagram perfect in op het hoge tempo waarin we tegenwoordig informatie tot ons nemen en verwerken. Statische teksten zijn, zeker voor jonge doelgroepen, steeds lastiger te verwerken door hun steeds kortere aandachtspanne. Een visual moet wel heel sterk zijn, wil iemand de moeite doen om de bijpassende caption te lezen of op een link te klikken.

Met Instagram bereik je specifieke doelgroepen

Op Instagram kun je precies die doelgroep aanspreken die jij wilt.
Samen bespreken we jouw opgestelde doel(en) gaan behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

Heb je de doelgroep voor ogen die je wil bereiken? Wij richten je Instagramcampagnes in en zorgen dat je ads alleen worden gezien door potentiële nieuwe leads. Zo haal je het meeste uit je advertentiebudget en voorkom je dat je dit verspilt aan mensen met andere interesses.

Emma Veldhuis
Copywriter & socials expert

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Kies je voor Instagram advertising bij OMCBase, dan:

Gaan we samen inventariseren

Ontvang jij een voorstel

Maken wij jou zichtbaar op Instagram

Behaal jij de doelstellingen die je vooraf hebt opgesteld

Richt je specifiek op je doelgroep

Instagram is het snelst groeiende platform binnen Nederland. Waar Facebook gebruikers verliest, komen er op Instagram steeds meer bij. Instagram is qua targetingmogelijkheden bijna net zo ver als Facebook en stelt je in staat om zeer specifiek richting je doelgroep te adverteren. Zo kun je targeten op locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Een sportvereniging in Arnhem kan bijvoorbeeld specifiek adverteren naar jongeren in Arnhem en omringende steden met een interesse in een van de sporten die de vereniging aanbiedt.

Bekendheid, overweging of conversie

Je Instagramadvertenties kun je inrichten met verschillende doelen. Denk hierbij aan het vergroten van naamsbekendheid, communitybuilding en aanzetten tot conversie. Bij dit eerste doel wil je je advertentie zo vaak mogelijk laten zien aan zo veel mogelijk Instagramgebruikers. De tweede is gericht op het interesseren van mensen die zoeken binnen de branche waar jij je in bevindt. Het derde doel is het aanzetten tot actie, zoals het downloaden van een e-book of het kopen van een product. Afhankelijk van jouw wensen zullen we de best passende methode kiezen. In ons inventarisatiegesprek komt dit zeker voorbij: wat wil jij op Instagram bereiken en waarom?

Single image, carrousel of video

Binnen Instagram kun je op verschillende manieren adverteren. Binnen de feed kun je kiezen voor een statische afbeelding, een carrousel van meerdere afbeeldingen of een video. Ook kun je kiezen voor story-ads, waarbij jouw afbeelding of video beeldvullend tussen stories door verschijnen, voorzien van een link naar keuze. We kijken samen in welke vorm jij Instagram advertising het best voor je business kunt inzetten.

Retargeting via Instagram

Mensen die jouw website al eens eerder hebben bezocht aanspreken met op hen toegespitste advertentie: dat is retargeting, of remarketing. Je herinnert deze mensen aan het feit dat ze op jouw website waren, zonder bijvoorbeeld een aankoop of inschrijving te doen. Uit onderzoek blijkt dat mensen ongeveer vier tot zeven keer een pagina bezoeken voordat zij overgaan tot interactie. Instagram advertising is een perfect middel om juist dat deel van jouw doelgroep te bereiken.