LinkedIn
advertising

Gebruik het grootste zakelijke netwerk online om jouw onderneming te positioneren!

LinkedIn Ads voor de zakelijke doelgroep

Wil je voornamelijk veel professionele relaties binnenhalen, dan zijn LinkedIn Ads interessant om te overwegen. LinkedIn biedt gesponsorde content, tekstadvertenties of gesponsorde InMail.

Maak je onderneming zichtbaar op LinkedIn

LinkedIn is veel meer dan alleen een verzameling online cv’s.
Samen bespreken we wat we gaan doen om jouw doel(en) te behalen.
Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Spreek ik je straks?

LinkedIn stelt je in staat om je ads specifiek te richten op mensen die in een bepaalde sector werken en hier op ervaring, leeftijd en locatie te filteren. Dit is natuurlijk ontzettend interessant wanneer je een vacature onder de aandacht wil brengen.

Door de verschillende filteropties van LinkedIn te combineren zorg je dat je ads alleen bij je doelgroep terecht komen. Zo voorkom je dat je een deel van je waardevolle advertentiebudget verspilt aan mensen die niet relevant zijn voor jouw onderneming.

Emma Veldhuis
Copywriter & socials expert

Wat vinden anderen?

Wat de partners waarmee wij werken van ons vinden, is heel belangrijk voor ons. Zo kunnen wij onszelf en onze diensten verbeteren waar dat nodig is. Alles om jou en je bedrijf of organisatie alleen het beste van het beste te kunnen bieden. Daar gaan we voor. En dat mag je van ons verwachten.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18
Grote kennis van nieuwe technieken, snelheid en een zeer efficiënte en professionele werkwijze. OMCBase verdiept zich echt in de klant.
Rudolf Nagtzaam
10:40 22 Mar 19
Mijn ervaring met OMCBase is dat het een jong, dynamisch en zeer “to the point” bedrijf is. Hun visie met het Customer Journey model maakt dat je snel en zorgvuldig tot een gedegen en professioneel plan komt. Het team geeft je echt het gevoel dat ze er voor je bedrijf zijn maar vooral, er ook voor staan! Realistische doelstellingen, heldere formuleringen en een efficiënte werkwijze maakt dat OMCbase een perfecte partner is voor BeLive.
Knetterbekske maarten
22:46 20 Oct 19
Wij hebben een enorme stap vooruit gemaakt dankzij OMCBase. Heldere adviezen, realistische doelstellingen en een heel prettige samenwerking.
Inez Ruting
09:54 22 Aug 19

Neem contact op

Bel mijMail mijApp mij

info@omcbase.nl      |      06 163 698 04

Kies je voor LinkedIn advertising bij OMCBase, dan:

Gaan we samen inventariseren

Ontvang jij een voorstel

Maken wij jou zichtbaar op LinkedIn

Behaal jij de doelstellingen die je vooraf hebt opgesteld

Gesponsorde content

Op LinkedIn kun je bijdragen delen met je netwerk, in de vorm van tekst, foto, video of document. Los daarvan staat de mogelijkheid om een artikel te schrijven en delen. Mensen kunnen hierop reageren of aangeven de bijdrage interessant te vinden. Je kunt er voor kiezen om een van je bijdragen te delen in de vorm van gesponsorde content. Deze zal dan in de tijdlijn verschijnen van de doelgroep die je zojuist hebt geselecteerd. Net als bij Facebook advertising kun je per ‘advertentie’ een bepaald bedrag instellen: het bod. Dit bedrag betaal je wanneer mensen op je link klikken. Dit heet CPC (Cost Per Click). Je moet dus zorgen dat je advertentie erg relevant is en dat deze de vraag van de prospect beantwoordt. Als deze op zoek is naar een bepaald product of een specifieke dienst, moet het duidelijk zijn dat jouw onderneming voor hen de beste keuze is.

LinkedIn Text Ads

Aan de rechterkant van je LinkedIn-profiel staat zo nu en dan een rijtje met advertenties. Deze hebben een klein logootje, een korte titel (25 tekens) en een korte beschrijving (75 tekens). Deze leidt de bezoeker naar jouw website. Ook hiervandaan kun je dus traffic naar je eigen website krijgen.

InMail Advertisement

Ook LinkedIn beschikt over een chatservice, waar onder andere gesponsorde berichten naar potentiële klanten kunnen worden verstuurd. Als onderneming kan het verstandig zijn hier gebruik van te maken. Wij helpen je om een aantrekkelijke tekst te creëren en stellen samen met jou de doelgroep samen die je InMail vervolgens persoonlijk ontvangt.

LinkedIn Retargeting

LinkedIn Retargeting is het opnieuw targeten (bereiken) van mensen op LinkedIn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die jouw website of de LinkedIn-page van jouw bedrijf hebben bezocht. De kans is groot dat deze mensen niet direct bij het eerste bezoek een actie hebben ondernomen (vaak bezoekt iemand 5 à 6 keer een site voordat tot een aankoop wordt overgegaan). Deze bezoekers zijn nog geen leads. Om de kans tot het binnenhalen van een nieuwe lead te vergroten maak je gebruik van retargeting. Mensen die al eens eerder op je website of profiel zijn geweest, zullen dan jouw advertentie te zien krijgen. Zo worden zij eraan herinnerd dat zij geïnteresseerd waren in jouw dienst of product.

OMCBase helpt jou graag verder met je onderneming. Er is op LinkedIn veel te halen en dat willen wij jou graag laten zien. Neem vrijblijvend contact op om samen een goede LinkedIn-strategie uit te werken.