06-16369804 info@omcbase.nl

Autoriteit opbouw

Bouw structureel aan autoriteit en de SEO resultaten komen gegarandeerd!

Autoriteit opbouw

Eén van de belangrijkste elementen binnen een SEO-strategie is het opbouwen van autoriteit. Een website wordt door Google op verschillende facetten beoordeeld. De belangrijkste facetten zijn hier toch wel: domein leeftijd, de hoeveelheid kwalitatieve content en het linkprofiel van de website. Om te starten met het opbouwen van autoriteit is het goed om eerst te inventariseren.

Start met een inventarisatie

Autoriteit kun je dus op verschillende manier opbouwen. Om zeker te weten dat je op de juiste wijze start met het opbouwen van autoriteit zijn onderstaande punten belangrijk om door te nemen:

  • Controleer de leeftijd van het domein en maak het profiel van het root-domein inzichtelijk. Mocht dit nog aan de lage kant zijn, om dat je bijvoorbeeld net een nieuwe website hebt. Dan is het verstandig om eerst het root-domein te versterken. Hiermee voorkom je een onnatuurlijk linkprofiel.
  • Controleer alle content op de website. Is de content op bepaalde pagina toegespitst op bepaalde zoekwoorden of is hier geen rekening mee gehouden?
  • Check al je concurrenten. Het is met name belangrijk dat je het linkprofiel van jouw concurrentie onder de loep neemt. Dit maakt inzichtelijk of je topposities kunt gaan pakken of dat vrijwel onmogelijk is. In dat geval kunnen we ons soms beter op de long tail zoekwoorden gaan toespitsen.

1. Samen inventariseren

2. Een voorstel ontvangen

3. Autoriteit opbouwen

Het succes van onze klanten voelt als een succes voor onszelf. Het OMCBase team zet zich altijd 100% in om van uw campagne een succes te maken. Realistische doelstellingen, zuivere communicatie en goed projectmanagement zijn hier de sleutel tot succes. Wil je  meer informatie of samen inventariseren hoe we van jouw campagne een succes kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Yaël Sigger

Owner | Strateeg

Klantbeoordelingen

We vragen onze klanten regelmatig om ons te beoordelen. Dit doen we zodat we kunnen zorgen dat ons werk altijd van goede kwaliteit blijft. Onderstaand lees je hoe onze huidige klanten de samenwerking met OMCBase ervaren.

Momenteel een fijne samenwerking in het uitdenken en meten van een strategie. Erg transparant in het complete verloop van intake tot periodieke opleveringen. Yaël is een sterke sparringspartner, die communicatie vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.
Job Klinkhamer
Job Klinkhamer
20:49 21 Aug 18
We werken op het moment een aantal maanden samen met Yaël naar volle tevredenheid. De strategische aanpak gecombineerd met de hands on mentaliteit is voor ons een groot succes. Google zag al snel in dat onze website een verbeterslag had gemaakt en blijft dagelijks plussen in de ranking. Yaël denkt met je mee alsof het zijn eigen bedrijf is, schetst reële verwachtingen en maakt ze waar! Wij zijn super tevreden en raden je Yaël van harte aan (al hopen we wel dat hij genoeg tijd over houdt voor ons 😉 )
Martien Iris
Martien Iris
19:30 19 Nov 18
Hartelijk dank aan Yaël Sigger!Eerlijk en behulpzaam!Zijn advies heeft me op weg geholpen waar ik het even niet zag zitten om werknemers te werven voor onze business. Ook advies gekregen ivm onze website. Wat mij betreft een aanrader! 👍
Yasmina Yas
Yasmina Yas
12:57 07 Dec 18
Goede samenwerking met OMCBase voor online promotie. To the point, zeer gerichte aanpak!
Matthijs Brummel
Matthijs Brummel
06:50 22 Oct 18

Mail, app of bel mij terug

* Kies zelf hoe je met ons in contact wil komen