Verschil SEO en SEA uitgelegd

SEO en SEA zijn in de online marketing belangrijke termen. Hoewel sommige mensen de begrippen door elkaar halen, zijn deze wel degelijk verschillend. Ze zorgen er beiden voor dat jij beter zichtbaar wordt in Google, maar onder andere de manier waarop dat gebeurt, hoelang dat duurt en wat je daaraan kwijt bent verschillen van elkaar. In dit blog lees je er meer over.
Marthijn
Online Marketeer en Content Creator

17 jul, 2020

}

0 minuten

2 Reacties

  • Marthijn

   Wat goed om te horen! Daar word ik blij van 🙂
   Veel succes met het toepassen van je nieuwe kennis! Bij vragen kun je ons altijd contacteren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant:

Je bedrijf laten groeien met behulp van deze 15 tips

Je bedrijf laten groeien met behulp van deze 15 tips

Je bedrijf laten groeien, wie wil dat nou niet? Maar wat zijn nou bruikbare tips om te zorgen dat jij zoveel mogelijk uit je bedrijfsgroei haalt en dat je goede resultaten gaat boeken? Ik schrijf een aantal tips voor je op in dit blog en leg uit hoe je deze kunt hanteren als jij aan de slag gaat om je bedrijf te laten groeien.

Hierom moet je onderzoek doen naar je micro-omgeving

Hierom moet je onderzoek doen naar je micro-omgeving

De micro-omgeving van je business is de interne omgeving waar jij direct invloed op hebt. Denk aan zaken zoals je personeel, je logistiek, je inkoop en je productie. Je moet zorgen dat je al deze onderdelen inzichtelijk hebt en dat je weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Zo kun jij eventuele optimalisaties doorvoeren en uiteindelijk zorgen dat je je opgestelde doelen kunt realiseren.